Ένα νέο spot προστέθηκε στο δυναμικό της πολυσύχναστης και φημισμένης Ζησιμοπούλου στη Γλυφάδα τον Οκτώβριο του 2014 -το επίσημο opening του πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή-, για να δώσει το δικό του στίγμα στις μέρες και τις νύχτες σας στη διάσημη πιάτσα της «βασίλισσας» των νοτίων προαστίων.

Ο λόγος για το Tondo espresso bar & cocktails, μια ολοκαίνουργια πρόταση που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα του καφέ, όπως δηλώνει και το όνομά του. Ανοιχτό από το πρωί, σερβίρει, εκτός από αρωματικό καφέ, γευστικά snacks, club sandwiches, pizza, finger food και 3 διαφορετικές σαλάτες.

Το βράδυ μετατρέπεται σε cocktail bar, αφού διαθέτει μια ολόφρεσκη λίστα με signature και κλασικά cocktails, που δεν θα σας αφήσει αδιάφορους.

Δοκιμάστε τα Green House Story (gin, αγγούρι, blueberry), Old School Games (βότκα, passion fruit, ανανά, καραμέλα), Liberta (blend από ρούμια, γκρέιπφρουτ, bitter σοκολάτας, passion fruit) και 3 Sombreros de Copa (τεκίλα infused με ανανά, σπιτικό τσίλι, limoncello, ανανά και φύλλα βασιλικού). Η κάβα του περιλαμβάνει, επίσης, premium ουίσκι και gin και παλαιωμένα ρούμια.

Οι μουσικές επιλογές του κινούνται, ως επί το πλείστον, σε lounge και soul μονοπάτια.

Tip: To Tondo διαθέτει ενημερωμένη λίστα κρασιών, με 20 επιλεγμένες ετικέτες από τον ελληνικό αμπελώνα.

Info

Καθημερινά: 09.00-02.00
Τιμές: 2,70 ευρώ (espresso), 3,20 ευρώ (cappuccino), 7 ευρώ (ποτό), από 7 ευρώ (cocktail)

Ζησιμοπούλου 7, Γλυφάδα
Τηλ. +30 210 8982634
[email protected]
www.facebook.com/tondoesbar


Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!