Στην πολυσύχναστη πλατεία της Νέας Σμύρνης, το New Habits ήρθε για να ανατρέψει τις καθημερινές μας συνήθειες. Και τα κατάφερε με μεγάλη επιτυχία! Ένας από τους λόγους, είναι και τα επιτυχημένα κυριακάτικα, απογευματινά parties με ελληνική μουσική, που εκτινάσσουν την διασκέδαση στα ύψη.

Ωστόσο, το New Habits δεν το επιλέγουμε μόνο γι αυτά. Ο βιομηχανικής αισθητικής χώρος του, με την cozy ατμόσφαιρα και το φιλικό περιβάλλον, αποτελεί ιδανική επιλογή για fun στιγμές με την παρέα και τους φίλους, αφού δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχα μαγαζιά μεγάλων ευρωπαϊκών πόλεων.

Το νεανικό κοινό της περιοχής, και όχι μόνο, το επιλέγει για πρωινό καφέ -καιρού επιτρέποντος, προτιμήστε κάποιο από τα τραπέζια στον πεζόδρομο της πλατείας- αλλά και για βραδινό ποτό. Δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην κάβα και την μπάρα του, το New Habits αποτελεί, πλέον, σταθερή αξία για cocktails στη Νέα Σμύρνη.

Στα best sellers της λίστας -αποτελείται από 14 house cocktails και άλλα τόσα περίπου old school- συγκαταλέγονται το Little Bunny (με ρούμι, raspberry, lemon curd, sour mix) και το πιο γλυκό -αγαπημένη επιλογή των γυναικών κυρίως- Bubble Bubble.

Ενδιαφέρουσες είναι και οι προτάσεις της μεσογειακής κουζίνας, με πιάτα όπως τορτίγιες, σαλάτες, μπιφτέκι γαλοπούλας, φιλέτο κοτόπουλο, πίτσα και burger να πρωταγωνιστούν στις επιλογές των θαμώνων του.

Tip: Μην χάσετε τις house βραδιές κάθε δεύτερη Πέμπτη του μήνα.

Info

Καθημερινά: από τις 09.00

Τιμές: από 12-15 ευρώ/άτομο, 3,50 ευρώ (cappuccino), 6,50 ευρώ (ποτό), από 8 ευρώ (cocktail)

25ης Μαρτίου 25, Νέα Σμύρνη
Τηλ. +30 210 9311745
http://newhabits.gr
www.facebook.com/HabitsNeaSmyrni