Το ολόφρεσκο Yoshi Sushi Bar άνοιξε τις πόρτες του για το κοινό στις αρχές Σεπτεμβρίου, στο Χαλάνδρι. «Κρυμμένο» εντέχνως στη στοά εντός του εμπορικού Πλάζα στο Χαλάνδρι, πρόκειται για ένα μοντέρνο minimal χώρο που μας προσκαλεί στα τραπεζάκια του τόσο στη στοά όσο και στον εσωτερικό του χώρο, για να μας μυήσει στα μυστικά της ιαπωνικής κουζίνας.

Όσοι απολαμβάνετε τις γεύσεις της ιαπωνικής κουζίνας και ιδιαίτερα το ποιοτικό και προσεγμένο sushi, το Yoshi Sushi Bar με την άκρως value for money πολιτική του, θα συμπεριληφθεί σίγουρα στις άμεσα επισκέψιμες επιλογές σας.

Στον κατάλογό του θα βρείτε όλες εκείνες τις προτάσεις που θα επιθυμούσατε να δείτε σε ένα sushi bar, έτσι ώστε να καλύψετε όλες τις γευστικές σας απαιτήσεις. Τα πιάτα του είναι παρασκευασμένα όλα με πρώτες ύλες (ψάρια, λαχανικά κ.α.) που παραλαμβάνονται στην κουζίνα του φρέσκα σε καθημερινή βάση.

Από τα ορεκτικά το ταρτάρ σολομού με αυγοτάραχο χελιδονόσπορου και σάλτσα σόγιας και από τις σαλάτες η goma sashimi πράσινη σαλάτα με φιλετάκια sashimi, σάλτσα ταχίνι και σάλτσα σόγιας, συνιστούν τις καλύτερες επιλογές για την έναρξη της γιαπωνέζικης, γαστριμαργικής εμπειρίας.

Η συνέχεια, διαφαίνεται άκρως ενδιαφέρουσα κι αυτή με τα maki sushi (τα spicy tuna με τόνο, ρύζι, φύκι, ξύδι ρυζιού και σάλτσα τσίλι στις κορυφαίες προτιμήσεις μας), τα uramaki sushi- inside out rolls (τα californias rolls με καβούρι surimi, μαγιονέζα, αυγοτάραχο ρέγγας, αβοκάντο, ρύζι και φύκι κίνησαν το ενδιαφέρον μας) και τα nigiri sushi (τα seabass με λαβράκι, ρύζι και ξύδι ρυζιού ήταν η πρόταση που μας έκανε ο σερβιτόρος) να γεμίζουν το τραπέζι μας με χρώματα, αρώματα και γεύσεις από την χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου.

Στα best seller πιάτα του τα sushi Combos, που συμπεριλαμβάνει μία γεύση από κάθε κατηγορία του μενού. Στα plus το resident cocktail του καταλόγου Yoshi’s Fantasy που μοιάζει ιδανική επιλογή για για να κλείσετε με τον πιο σπινθηροβόλο τρόπο το δείπνο σας.


Tip:
Ρωτήστε το σερβιτόρο για το πιάτο ημέρας, γιατί σε καθημερινή βάση η κουζίνα βγάζει από ένα διαφορετικό.

Info:

Καθημερινά: 13.00-01.00

Τιμές: από 4 ευρώ/rolls, από 12 ευρώ/combo ποικιλία από sushi rolls

Πλάτωνος 7, Εντός εμπορικού Πλάζα, Χαλάνδρι
Τηλ. +30 216 7006857
www.facebook.com/pages/Y%CE%BFshi-Sushi-bar