Ο Άλεξ Καββαδίας είναι ο μεγάλος νικητής του διαγωνισμού του Jumping Fish της COSMOTE για το opening act στη συναυλία της Lady Gaga στο ΟΑΚΑ στις 19 Σεπτεμβρίου.

Περίπου 30.000 ψήφοι συγκεντρώθηκαν αναδεικνύοντας ανάμεσα σε εκατοντάδες εγχώρια γκρουπ και καλλιτέχνες που διαγωνίστηκαν, τα συγκροτήματα Freaky Fortune, 2IT, The Partimers, Berlin Brides και τον Άλεξ Καββαδία, με τον τελικό νικητή να επιλέγεται τελικά από το management της Lady Gaga.

Ο Άλεξ Καββαδίας ξεκίνησε την καριέρα και γνώρισε την επιτυχία μαζί με το συγκρότημα Matisse και ηχογράφησε μαζί τους το δίσκο «Rock ‘n’ Roll Μafia». O Άλεξ ξεκίνησε σόλο καριέρα το 2010, κάνοντας ένα ντουέτο με τον Ψαραντώνη, το «The Return».

To MTV Exit τον ξεχώρισε ανάμεσα σε μεγάλους καλλιτέχνες όπως οι Muse, Killers, Radiohead, και τo τραγούδι του «False Hope» χρησιμοποιήθηκε για την παγκόσμια καμπάνια κατά του human trafficking. Τελευταία κυκλοφορία του είναι το τραγούδι «Α Childish Dream».

Το Jumping Fish της COSMOTE έδωσε την ευκαιρία για ακόμη μια χρονιά σε έλληνες καλλιτέχνες να βρεθούν δίπλα σε μεγάλα ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, όπως είχε συμβεί με τους Brothers in Plugs που εμφανίστηκαν πριν τους Bon Jovi, τους Sunny Side Of The Razor πριν τους Red Hot Chili Peppers και τους Space Blanket πριν τους Depeche Mode.