Η Amita Motion, ο αγαπημένος χυμός των νέων, μας παρασύρει για άλλη μια χρονιά στο πιο συναρπαστικό μουσικό ταξίδι και μας γεμίζει με Θετική Ενέργεια ! Η Ημέρα Θετικής Ενέργειας, ο πιο ξεχωριστός μουσικός θεσμός που διοργανώνει η Amita Motion της Coca-Cola Τρία Έψιλον, επανέρχεται δυναμικά για 9η χρονιά στις 12 Σεπτεμβρίου στο Τείχος των Εθνών στο ΟΑΚΑ, στις 17:00, για να μας χαρίσει μοναδικές θετικές στιγμές αλλά και μια αξέχαστη εμπειρία που όλοι θέλουμε να ζήσουμε από κοντά.

Οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες Κωνσταντίνος Αργυρός, Κώστας Μαρτάκης, Μηδενιστής, Ελένη Φουρέιρα, Boys + Noise, Demy και Μέλισσες, μας υπόσχονται ένα ξεχωριστό υπερθέαμα. Με ελεύθερη είσοδο και μοναδικό εισιτήριο το χαμόγελο και τη θετική μας ενέργεια, η Amita Motion παρουσιάζει πολλές εκπλήξεις και τις πιο δυναμικές guest εμφανίσεις, με τους Γιώργο Σαμπάνη, Μύρωνα Στρατή & Ησαΐα Ματιάμπα, Stan και τους Stavento, που θα μας ξεσηκώσουν με τις μοναδικές επιτυχίες τους! Παράλληλα οι Ήβη Αδάμου, Στέλιος Λεγάκης, Courtney, Freaky Fortune, Josephine, Dj Kas, Oge, RiskyKidd, Toquel και ο Dj Pitsi που θα βρίσκεται στο positive booth, θα κρατήσουν αμείωτη την διάθεση μας και θα αφήσουν το δικό τους μοναδικό θετικό μουσικό αποτύπωμα μέσα από ιδιαίτερα ανατρεπτικές συνεργασίες. Τέλος, όπως κάθε χρόνο, ο Θέμης Γεωργαντάς θα δώσει το δικό του στίγμα παρουσιάζοντας τον πιο θετικό μουσικό θεσμό που αποτελεί σημείο αναφοράς για όλους τους νέους που αγαπούν τη μουσική.

Και μην ξεχνάτε, κάντε Like στην επίσημη σελίδα της Amita Motion στο facebook.com/amitamotion και μείνετε συντονισμένοι για όλες τις εξελίξεις για την Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion!

Στο πλαίσιο της κοινωνικής της υπευθυνότητας η Amita Motion θα φροντίσει να κάνει και την φετινή Ημέρα Θετικής Ενέργειας Amita Motion απολύτως φιλική προς το περιβάλλον, ανακυκλώνοντας τα υλικά που θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Επίσης, η Amita Motion, για έβδομη συνεχή χρονιά, θα προχωρήσει και στην αντιστάθμιση όλων των αέριων ρύπων που θα προκληθούν από τη φετινή Ημέρα Θετικής Ενέργειας.