Τον Μάιο του 2014 στήθηκε στην καρδιά της Κηφισιάς μια γνήσια ιταλική γωνιά, σ’ ένα χώρο που παραπέμπει σε μιλανέζικο cafe, με κλασικές, λιτές γραμμές και προσοχή στη λεπτομέρεια! Ο λόγος για το Cafe il Frati.

Η άνετη μπάρα σας προσκαλεί όλες τις ώρες της ημέρας για ένα ευχάριστο διάλειμμα με ένα γρήγορο espresso με την υπογραφή Pasqualini και ένα panini από τις πολύ ενδιαφέρουσες επιλογές του μενού.

Δύσκολα θα καταφέρετε να αντισταθείτε στον πειρασμό ενός aperitivo, που θα δώσει τον τόνο για ένα θαυμάσιο ιταλικό γεύμα. Spritz, Tiziano, Tintoretto, Mimosas και Bellini θα σας ταξιδέψουν σε μέρη μαγικά. Ενημερωμένη είναι και η λίστα των κρασιών, η οποία περιλαμβάνει πολλές προτάσεις σε ποτήρι και προσεκτικά επιλεγμένες ετικέτες που σας περιμένουν να τις δοκιμάσετε.

Φυσικά, όλα αυτά συνοδεύονται από λιχουδιές, τα μυστικά των οποίων προέρχονται κατευθείαν από την όμορφη Ιταλία. Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε το μοναδικό sushi mozzarella και μη διστάσετε να ρωτήσετε για τα είδη τυριών και αλλαντικών που έχουν επιλεγεί με μεγάλη προσοχή για το μοναδικό mozzarella bar!

Τη μαγική εικόνα συμπληρώνει ο καταπράσινος κήπος με χρώματα και αρώματα που θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα.

Tip: Η ατμόσφαιρα το βραδάκι γίνεται ονειρική, με το δείπνο υπό το φως των κεριών να ολοκληρώνει όμορφα την εμπειρία στο Cafe il Frati.



Info:

Καθημερινά: από τις 08.00

Τιμές: από 18 ευρώ/άτομο, 3,90 ευρώ (freddo espresso), 6,50 ευρώ (ποτό), από 10 ευρώ (cocktail)

Αργυροπούλου 7, Κηφισιά

Τηλ. +30 210 8088157

[email protected]

www.facebook.com/cafeilfrati