Μια ξεχωριστή συναυλία με τραγούδια που υμνούν τη ζωή και τον άνθρωπο, παρουσιάζει ο γνωστός έλληνας τενόρος Μάριος Φραγκούλης την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν υπέρ των σκοπών του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείου «I Live For Me – Όλα Για Τη Ζωή Μου».

Ο δημοφιλής ερμηνευτής συμπράττει για πρώτη φορά με τη διεθνούς φήμης νορβηγίδα σοπράνο Sissel, ενώ τους καλλιτέχνες θα συνοδεύει η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΝΕΡΙΤ υπό την μπαγκέτα του διάσημου μαέστρου Richard Balcombe της English National Opera.

Πρόκειται για μία ατμοσφαιρική συναυλία με τίτλο «Sing Me An Angel», όπου οι δυο καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν μελωδίες και τραγούδια ψυχής, που υμνούν το νόημα της ζωής και την ανθρώπινη ύπαρξη. Στην ξεχωριστή αυτή βραδιά ο Μάριος Φραγκούλης θα παρουσιάσει για πρώτη φορά και αποσπάσματα από το νέο διεθνές άλμπουμ του με spiritual τραγούδια, το οποίο θα κυκλοφορήσει το 2015 στην Αμερική.

Η γνωστή νορβηγίδα σοπράνο Sissel, έρχεται ξανά στην Ελλάδα, μετά την επιτυχημένη παρουσία της στην Αθήνα με την παραγωγή «Lord of the Rings Symphony», του βραβευμένου με τρία Oscar συνθέτη Howard Shore, για μια ξεχωριστή μουσική σύμπραξη με τον Μάριο Φραγκούλη, η οποία θα μαγνητοσκοπηθεί και θα προβληθεί σε Ευρώπη και Αμερική.

Η Sissel, η οποία μετρά 15 προσωπικά άλμπουμ και πωλήσεις άνω των 10 εκατομμυρίων παγκοσμίως, θεωρείται μία από τις καλύτερες classical cross-over καλλιτέχνιδες στον κόσμο, ενώ έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων, με θρύλους της ποπ, τζαζ και κλασικής μουσικής (Placido Domingo José Carreras, Charles Aznavour, Celine Dion, Sting κ.ά.).

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν υπέρ των σκοπών του Μη Κερδοσκοπικού Σωματείο «I Live For Me – Όλα Για Τη Ζωή Μου», που δραστηριοποιείται πάνω στη μέριμνα, ψυχολογική στήριξη, εκπαίδευση και φροντίδα ανθρώπων με καρκίνο και χρόνια νοσήματα, καθώς και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τα προβλήματα και τα δικαιώματα των ατόμων αυτών.

Οι τιμές των εισιτηρίων κυμαίνονται από 25 ευρώ (γενική είσοδος) και φτάνουν μέχρι τα 85 ευρώ (διακεκριμένη ζώνη), ενώ το κοινό μπορεί να προμηθεύεται τα εισιτήριά του από την Ticket Services (Πανεπιστημίου 39 ,Στοά Πεσμαζόγλου) και ηλεκτρονικά από την ιστοσελίδα www.ticketservices.gr.