Λίγες είναι οι ταινίες που κάνουν ντεμπούτο σήμερα στις σκοτεινές αίθουσες. Μεταξύ αυτών, έχουμε μια νέα κινηματογραφική μεταφορά του ήρωα της ελληνικής μυθολογίας, Ηρακλή.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Ηρακλής»

Αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μπρετ Ράτνερ με τους: Ντουέιν Τζόνσον, Ρούφους Σιούελ, Ίαν ΜακΣέιν, Τζον Χερτ

Ύστερα από μια περιπετειώδη συνάντηση με μια ομάδα πειρατών στη Μακεδονία, ο βασιλιάς της Θράκης θα προτείνει μέσω της κόρης του στον Ηρακλή να εκπαιδεύσει το στρατό του, προσφέροντας το βάρος του σε χρυσάφι. Ο ημίθεος και οι δεινοί πολεμιστές του θα μάθουν στους Θράκες τον τρόπο να αντιμετωπίσουν τις ορδές του Ρήσου που ορέγεται το στέμμα και θα πρωτοστατήσουν στις μάχες που θα γεμίσουν με εκατοντάδες πτώματα τα χώματα της Βόρειας Ελλάδας.

«Το Κόλπο Της Ζωής Μας»

Αγγλική ταινία, σκηνοθεσία Τζόελ Χόπκινς με τους: Πιρς Μπρόσναν, Έμα Τόμσον, Τίμοθι Σπολ, Σίλια Ίμρι

Ο Ρίτσαρντ μαζί με την πρώην σύζυγό του Κέιτ θα αποφασίσουν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, όταν μαθαίνουν ότι οι αποταμιεύσεις μιας ζωής εξανεμίστηκαν μετά από ένα κερδοσκοπικό χρηματοπιστωτικό παιχνίδι. Θα ταξιδέψουν στη Γαλλία για να πάρουν τα λεφτά τους πίσω με κάθε τρόπο.

«Σε Λάθος Χρόνο»

Αγγλο-αμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Στίβεν Νάιτ με τους: Τομ Χάρντι, Ρουθ Γουίλσον, Ολίβια Κόλμαν

Ο μηχανικός Άιβαν Λοκ φεύγει αργά το βράδυ από το εργοτάξιο προς άγνωστη κατεύθυνση. Μία ημέρα πριν από την κρίσιμη για την πορεία του έργου γιγαντιαία χύτευση σκυροδέματος, για την οποία είναι υπεύθυνος, ο Άιβαν θα ταξιδέψει από το Μπέρμιγχαμ στο Λονδίνο, διακινδυνεύοντας να χάσει οικογένεια και καριέρα, έχοντας ως μοναδική του προτεραιότητα το να πράξει το σωστό.

«Το Καλοκαίρι Της Ζωής Μας»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Ροζελίν Μπος με τους: Ζαν Ρενό, Άννα Γκαλιένα, Ουγκό Ντεσιού

Ο στριμμένος παππούς Πολ βλέπει για πρώτη φορά στη ζωή του τα τρία εγγόνια του. Τα πράγματα, όμως, θα γίνουν ακόμη πιο δύσκολα όταν μαθαίνει ότι θα περάσουν μαζί δύο μήνες στην αγροικία του στην Προβηγκία. Μέσα από συνεχείς διαμάχες τα παιδιά, η γιαγιά Ιρέν και ο δύστροπος παππούς θα χτίσουν μια ιδιαίτερη σχέση.