Η επαφή μου με το Double Black έγινε αρκετά πρόσφατα και μάλιστα περισσότερο από περιέργεια. Ήθελα να καταλάβω σε ποιον απευθύνεται. Και ποιον μπορεί να συγκινήσει. Και γιατί να τον κερδίσει.

Το ζήτησα σκέτο για να το αντιληφθώ πλήρως. Και δεν θα μακρυγορήσω…

Το Johnnie Walker Double Black είναι έντονο. Είναι ώριμο λες και συνομιλείς με έναν άντρα γεμάτο εμπειρίες. Λες και έχει τόσα να σου πει. Μήπως προφανώς σε αυτούς τους άντρες θέλει να απευθύνεται και να τους κερδίσει;

Αλλά αν είναι έτσι γιατί να γοήτευσε τόσο και εμένα; Μήπως απευθύνεται στις γυναίκες που αναζητούν δυναμισμό;

Μήπως και στους δύο;

Και κάπως έτσι ξεκινά να σου ξετυλίγει το κουβάρι της μοναδικής ιστορίας του από την Σκοτία και να σου αποκαλύπτει τη «μυστηριώδη» και πλούσια γεύση του.

Το Johnnie Walker Double Black δεν σου κρύβει ότι θέλει να πρωταγωνιστήσει αλλά ούτε και το ότι θέλει να σε ξαφνιάσει.

Διαθέτει αυτό το κάπνισμα που προσωπικά λατρεύω σε μία όμως διαρκή εναλλαγή με ξηρά φρούτα και κρεμώδη βανίλια που το κάνουν πιο «στρογγυλεμένο». Φτιάχνεται από το μπελντάρισμα των πιο δυναμικών ουίσκι των δυτικών ακτών της Σκοτίας με αυτά που ωριμάζουν σε «καπνισμένα» δρύινα βαρέλια και έτσι μόνο το «DNA» του να αναλογιστούμε ξέρουμε πως πρόκειται για κάτι ιδιαίτερο και σίγουρα περίπλοκο. Σαν τον άντρα δηλαδή που θέλεις να έχεις δίπλα σου. Ή σαν το ποτήρι που θέλεις να σου κρατά συντροφιά κάποια ιδιαίτερα βράδια.

Στο τέλος, το στόμα γεμίζει με ένα πλούσιο σώμα και η κάθε του γουλιά αφήνει επίγευση με αρώματα καπνού, ξύλου και γλυκών αποξηραμένων φρούτων. Σαν τις έντονες στιγμές που θα ήθελες να νιώσεις.

Ή πάλι σαν το ποτήρι που θέλεις να σου κρατά συντροφιά κάποια ιδιαίτερα βράδια.

Johnnie Walker Double Black έχεις δοκιμάσει;

Αν όχι, μήπως θα άξιζε;

Απολαύστε Υπεύθυνα
Οι λέξεις JOHNNIE WALKER DOUBLE BLACK, καθώς και η φιγούρα του περιπατητή και τα συναφή λογότυπα αποτελούν εμπορικά σήματα. © John Walker & Sons 2014