Tους Penny and the Swingin’ Cats, το συγκρότημα που ανέδειξε το κοινό κατά την ψηφοφορία για το νέο Jumping Fish Artist, παρουσίασε το πλήρως ανανεωμένο Jumping Fish της COSMOTE, στο Club KooKoo στο Γκάζι.

Tο Jumping Fish της COSMOTE, η πλατφόρμα που αναδεικνύει και στηρίζει νέους καλλιτέχνες, έχει μέχρι σήμερα:

– Αναδείξει 33 καλλιτέχνες.
– Πραγματοποιήσει 42 μουσικές εκδηλώσεις & 5 μεγάλα φεστιβάλ με διεθνείς headliners και εγχώριους καλλιτέχνες.
– Δημιουργήσει 12.380 artist profiles στο Jumping Fish Community σε 25 διαφορετικά μουσικά είδη και 8.000 άρθρα για τη μουσική.

Το Jumping Fish της COSMOTE γιόρτασε τη νέα του εποχή και παρουσίασε τους νικητές του Jumping Fish Artist Contest σε μια βραδιά γεμάτη μουσική.

Όσοι, λοιπόν, έδωσαν το «παρών» είδαν από κοντά το συγκρότημα που ήρθε στην πρώτη θέση της προτίμησης του κοινού, Penny and the Swingin’ Cats, αλλά και τους άλλους δύο υποψηφίους του διαγωνισμού, τα συγκροτήματα AuXdience και Muchatrela.

Οι Penny and the Swingin’ Cats συμμετείχαν στο διαγωνισμό με το τραγούδι «Εξωτικό Χαρμάνι», οι AuXdience με το «Not Waiting For You» και οι Muchatrela με το «That Night».

Η βραδιά έκλεισε με την εμφάνιση-έκπληξη του Rous, του πρώτου Jumping Fish Artist που έκανε επί σκηνής και ντουέτο με την Πέννυ Μπαλτατζή των Penny and the Swingin’ Cats, και η διάθεση των θεατών έφτασε στα ύψη.