Καυτό προβλέπεται το φετινό καλοκαίρι για την Αθήνα αφού μεγάλα ονόματα έρχονται για να ξεσηκώσουν με τις συναυλίες τους.

Φαίνεται πως θα είμαστε τυχεροί αφού οι Rolling Stones και o Bruce Springsteen έρχονται για δύο μεγάλες συναυλίες σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών. Οι συναυλίες είναι σχεδόν φιξαρισμένες και μένει να πέσουν οι τελικές υπογραφές στα συμβόλαια.

Ο Bruce θα βρίσκεται στην Αθήνα γύρω στο Σεπτέμβριο και οι Rolling Stones τον Ιούνιο. Οι γερόλυκοι της ροκ έχουν έρθει ξανά στην Αθήνα στο Ολυμπιακό Στάδιο το Σεπτέμβριο του 1998, το γέμισαν και συγκίνησαν πολύ κόσμο όλων των ηλικιών.

Ο Springsteen πάει στο Terra Vive στη Μαλακάσα ώστε να μπορεί να είναι και πιο φθηνό το εισιτήριο. Και είναι η πρώτη δική του συναυλία στην Ελλάδα. Είχε ξανάρθει τον Οκτώβριο του 1988 για τη συναυλία της Διεθνούς Αμνηστίας.

Αλλά οι μεγάλες συναυλίες δεν τελειώνουν εδώ. Ο Μπομπ Ντίλαν θα βρίσκεται στη Μαλακάσα τον Ιούνιο, τον Ιούλιο στον ίδιο χώρα θα βρίσκεται ο Μανού Τσάο, ενώ ήδη έχουν ανακοινωθεί τον Αύγουστο οι Placebo και τον Ιούνιο οι Kasabian στην πλατεία Νερού στο Φάληρο.