Ο αγαπημένος Ρώσος, Peter Nalitch, διάσημος σε όλη την Ευρώπη από το θεϊκό «Guitar» με πάνω απο 4.000.000 views στο youtube και το «Lost And Forgotten» να εκπροσωπεί τη χώρα του στη φετινή Eurovision, μας επισκέπτεται με την εννιαμελή μπάντα του για πρώτη φορά στην Αθήνα! Τζαμπ ιν μάη γιάγκουαρ…

Γεννημένος στη Ρωσία το 1981, με σπουδές στην αρχιτεκτονική και τη μουσική και ήδη εργαζόμενος ως αρχιτέκτονας για δύο χρόνια, ξεκινάει μια μέρα του 2007 να ηχογραφεί τα τραγούδια του και να τα παρουσιάζει μέσω του YouTube. Πολύ σύντομα ένα απ’ αυτά, το απίθανο «Guitar», με την ερασιτεχνική του υφή, το αξιαγάπητο βίντεο, τα αξιαγάπητα σπαστά αγγλικά του και τους αυτοειρωνικούς στίχους του θα τον κάνει διάσημο σε ολόκληρο τον κόσμο.

Μετρώντας πάνω από 4 εκατομμύρια αναπαραγωγές και έναν πολύ μεγάλο αριθμό αφιερωμάτων στα διεθνή ΜΜΕ, το «Guitar» ήταν το όχημα που τον εκτόξευσε σε τεράστια επίπεδα δημοτικότητας, κάνοντας τον από τις πιο αναγνωρίσιμες και συμπαθείς φυσιογνωμίες στη Ρωσία αλλά και στη χώρα μας.

Η συμμετοχή του στην Eurovision του 2010 με το «Lost And Forgotten» εκπροσωπώντας την Ρωσία θα προσθέσει χιλιάδες οπαδούς στην ήδη τεράστια fanbase του, εδραιώνοντας τον τελικά σαν μια από τις χαρακτηριστικότερες σύγχρονες διαδικτυακές περσόνες αλλά και έναν από τους πιο χαρισματικούς και αυτοδημιούργητους performers των τελευταίων χρόνων.

Στις 23 Οκτωβρίου, ο χαρισματικότατος αυτός τραγουδοποιός θα εμφανιστεί στο Gagarin 205, μαζί με το 9μελές προσωπικό του σχήμα για μία από τις περιβόητες εμφανίσεις του, γνωστές για το αστείρευτο κέφι και την μοναδική καλαισθησία τους. «Jump to his Yaguar» λοιπόν, και αφεθείτε στις τρελές του κούρσες…

«Baby, you have a possibility, play it with me!»
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ