Μια ανάσα  πριν το σαββατοκύριακο και δε λείπουν και για σήμερα οι εκδηλώσεις που δε θα σας αδειάσουν το πορτοφόλι. Ανακαλύψτε τα μυστικά της σκηνοθεσίας μέσα από τα μάτια και το έργο του Κώστα Γαβρά.Μasterclass σκηνοθεσίας με τον Κώστα Γαβρά. Το Public Digital Festival προσκαλεί τον πολυβραβευμένο διεθνή σκηνοθέτη  σε ένα Μasterclass σκηνοθεσίας ανοιχτό σε όλους. Τον Κώστα Γαβρά θα παρουσιάσει ο Δημήτρης Δανίκας, ο οποίος και θα συντονίσει και το Masterclass. Στην πλατεία Συντάγμστος, στο Public café. Είσοδος ελεύθερη για όλους.

Συνεχίζεται και σήμερα το 1ο Φεστιβάλ Βωβού Κινηματογράφου από το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης σε συνεργασία με το Μορφωτικό Τμήμα της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα διοργανώνουν το 1ο Φεστιβάλ Βωβού Κινηματογράφου. Ο Μιχάλης Κακογιάννης διάλεξε και προτείνει 19 από τις αγαπημένες του ταινίες, που γυρίστηκαν στις ΗΠΑ, στις απαρχές του κινηματογράφου. Σήμερα προβάλλεται στις 21:00 εντελώς δωρεάν η ταινία Safety last. Είδοδος ελεύθερη για όλους.

Τέλος, στη δύσκολη κοινωνικοπολιτική συγκυρία, οι Τσιριτσάντσουλες έχουν αποφασίσει να συνεχίσουν με μεγαλύτερη ένταση τη δουλειά τους. Έτσι, απόψε στις 21:00 μπορείτε να δείτε θέατρο, και συγκεκριμένα το MISTERO BUFFΟ στην Πλατεία Μερκούρη,  στα Άνω Πετράλωνα.