Τέσσερις κλασικοί ερμηνευτές ενώνουν τις φωνές τους για να παρουσιάσουν ένα διαφορετικό κοντσέρτο μέσα από πρωτότυπες αλλά και απρόσμενες μουσικές επιλογές. Η παράσταση «Amigos Para Siempre» παρουσιάζεται στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, το Σάββατο 30 Μαρτίου, ενώ η προπώληση εισιτήριων ξεκινά αύριο.

Οι τέσσερις ερμηνευτές είναι ο μπάσος Δημήτρης Καβράκος, ο τενόρος Αντώνης Κορωναίος, η σοπράνο Νίνα Λοτσάρη και ο βαρύτονος Διονύσης Σούρμπης. Τους πλαισιώνει 20μελής ορχήστρα υπό τη διεύθυνση του Ραφαήλ Πυλαρινού, ενώ τις ενορχηστρώσεις υπογράφει ο Κωνσταντίνος Παγιάτης.

Το κονσέρτο θα περιλαμβάνει άριες και κλασικά τραγούδια από το παγκόσμιο ρεπερτόριο προσεγγίζοντας τα κάπως διαφορετικά, ως προς την ερμηνεία πάντα! Μεταξύ αυτών, αριες από όπερες όπως η «Carmen», «Le Nozze di Figaro» (Γάμοι του Φίγκαρο) και ναπολιτάνικες καντσονέτες όπως το «O Sole mio», το «Torna a surriento».

Ακόμη λάτιν και τζαζ ρυθμοί με το «Brasil» και το «New York- New York» αντίστοιχα, μπαλάντες όπως το πασίγνωστο «Caruso», και το «Bridge Over Troubled Water», θρυλικά soundtracks με ελληνική ταυτότητα όπως η διαχρονική «Misirlou», μουσικά «διαμάντια» από διάσημα musicals όπως το «West Side Story», το «Show Boat» αλλά και Ελληνικές Οπερέτες όπως η «Χριστίνα» του Θ. Σακελλαρίδη.

Αν αναρωτιέστε ποιος καλλιτέχνης θα πει ποιο τραγούδι ακριβώς, να είστε σίγουροι πως το κοντσέρτο «Amigos Para Siempre» κρύβει πολλές και ανατρεπτικές εκπλήξεις, που θα ανακαλύψετε το Σάββατο, 30 Μαρτίου.