Μετά την περσινή διεθνή πρωτοποριακή πρωτοβουλία του FASHION’S NIGHT OUT η Vogue Hellas υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων διοργανώνουν και φέτος την μεγάλη γιορτή της μόδας με σκοπό να στηρίξουν το κέντρο της Αθήνας και το λιανικό εμπόριο σε μια ιδιαίτερα, δύσκολη εποχή.

Οι διεθνείς εκδόσεις του περιοδικού VOGUE, σε συνεργασία με διάσημους οίκους μόδας, μπουτίκ και department stores, διοργανώνουν το “Fashion’s Night Out”, μια μοναδική βραδιά αφιερωμένη στη μόδα, η οποία θα εκτυλιχτεί σε όλες τις μητροπόλεις του κόσμου και συγκεκριμένα στην Αθήνα στις 16 Σεπτεμβρίου 2010.

Από το Λονδίνο στο Παρίσι, από τη Νέα Υόρκη στην Ινδία, από το Πεκίνο στο Μιλάνο, κι από τη Μόσχα στην Αθήνα, οι δημιουργοί της VOGUE, celebrities, καταστήματα και boutiques μόδας, σε μια εμπνευσμένη γιορτή θα μοιραστούν την αγάπη τους για τη μόδα και την χαρά που αυτή μας προσφέρει, με σκοπό τη στήριξη και αναθέρμανση της αγοράς.

Ο pop star Σάκης Ρουβάς θα βρίσκεται στο Sprider Store, Ερμού 54. Οι Professional Sinnerz θα εμφανιστούν live στο Attica Department Store στις 20.00 το απόγευμα ενώ ο Κωστας Μαρτάκης θα εμφανιστεί νωρίτερα στις 19:00 .

Ο Νίκος Βουρλιώτης θα επισκεφτεί το LAK STORE στην οδό Σκουφά 10 και θα κάνει πάρτι με μουσική επιμέλεια του NIVO και του Family the Label.