Το all day cafe bar Ostria παρουσιάζει την μπάντα «48 Ώρες» σε ένα live show κάθε Σάββατο από τις 8 Δεκεμβρίου.

Μία μουσική διαδρομή από disco 70’s και 80’s pop με χαρακτηριστικά ακούσματα από Michael Jackson, Madonna, James Brown, Prince, BoneyM, Alphaville, GloriaGaynor έως mainstream σημερινά κομμάτια που ακούγονται στο ραδιόφωνο.

Μία προθεσμία ήταν η αιτία να δημιουργηθεί μία μπάντα. Η μπάντα δημιουργήθηκε το Μάιο του 2003 όταν τους ζητήθηκε μέσα σε 2 ημέρες (48 ώρες!!) να φτιάξουν και να παίξουν ένα livedance πρόγραμμα. Το τρικ έπιασε και οι 48 Ώρες στέριωσαν και χάρισαν στους φίλους τους πολλά 48ωρα με φουλ μουσική και ρυθμό.

Οι «48 Ώρες» είναι ο Βαγγέλης Παναγόπουλος με το απίθανο μέταλλο της φωνής του, ο Πάνος Δημάκης στα keyboards, ο Βασίλης Καλιστρίδης στα ντραμς, ο Τζέισον Ιωαννίδης στο μπάσο, ο Φίλιππος Σκλαβενίτης στην κιθάρα και ο Μανώλης Κουμρίδης, στο sound Engineering, στο Production και στο Programming.

Μαζί τους φέτος στα φωνητικά, η Cristi, που ξεχωρίζει τόσο για την ιδιαίτερη φωνή της και το ταλέντο να συνδυάζει διαφορετικά μουσικά είδη όσο για την εντυπωσιακή της σκηνική παρουσία!

Από το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου και κάθε Σάββατο οι «48 Ώρες» δίνουν ρυθμό στις νύχτες μας