Δεν Μπορείς Να Σώσεις τον Κόσμο Μόνος… έτσι την Δευτέρα 13 Νοεμβρίου στην ελληνική πρεμιέρα της ταινίας «Justice League» στην Αθήνα, οι τυχεροί θεατές είδαν για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη τους σουπερήρωες της DC, Batman, Wonder Woman, The Flash, Aquaman και Cyborg να συναντιούνται κινηματογραφικά για να σταματήσουν μια επίθεση καταστροφικών διαστάσεων. Και εγένετο η «κινηματογραφικη» Justice League.

JusticeLeague_AthensPremiere3

Μαζί τους είχαν και ορισμένους ανέλπιστους συμμάχους, τους cosplayers Batman, Wonder Woman, The Flash και Cyborg που έδωσαν την δική τους υπερηρωϊκή νότα στην avant premiere της ταινίας, η οποία πραγματοποιήθηκε στα Village Cinemas στο The Mall Athens, στην Αίθουσα VMAX Sphera.

JusticeLeague_AthensPremiere2

Οι cosplayers φωτογραφήθηκαν με τον κόσμο και υποσχέθηκαν πως τις επόμενες μέρες θα επιστρέψουν για περισσότερα Justice League happenings.

Ωθούμενος από την αποκατεστημένη πίστη του στην ανθρωπότητα και εμπνευσμένος από την ανιδιοτελή πράξη του Superman, ο Μπρους Γουέιν ζητά τη βοήθεια της νέας του συμμάχου, Νταϊάνα Πρινς, για να αντιμετωπίσει έναν ακόμη πιο επικίνδυνο εχθρό.

JusticeLeague_AthensPremiere4

Μαζί, ο Batman και η Wonder Woman δρουν γρήγορα για να βρουν και να στρατολογήσουν μια ομάδα μετά-ανθρώπων που θα αντισταθούν σ’ αυτήν την καινούργια απειλή. Αλλά, παρά τη δημιουργία αυτής της χωρίς προηγούμενο λεγεώνας ηρώων – Batman, Wonder Woman, Aquaman, The Flash και Cyborg – μπορεί να είναι ήδη πολύ αργά για να σωθεί ο πλανήτης από μία επίθεση καταστροφικών διαστάσεων.

JusticeLeague_AthensPremiere5

Την ταινία «Justice League» σκηνοθετεί ο Ζακ Σνάιντερ σε σενάριο των Κρις Τέριο και Τζος Γουίντον και σε ιστορία των Κρις Τέριο και Ζακ Σνάιντερ. Παραγωγοί της ταινίας είναι οι Τσαρλς Ρόβεν, Ντέμπορα Σνάιντερ, Τζον Μπεργκ και Τζoφ Τζονς.

JusticeLeague_AthensPremiere6

Σε σκηνοθεσία Ζακ Σνάιντερ, στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Μπεν Άφλεκ, Χένρι Καβίλ, Γκαλ Γκαντότ, Τζέισον Μομόα, Έζρα Μίλερ, Ρέι Φίσερ, Τζέρεμι Άιρονς, Τζέσι Άιζενμπεργκ, Τζ. Κ. Σίμονς, Έιμι Άνταμς, Νταιάν Λέιν και Άμπερ Χερντ.

JusticeLeague_AthensPremiere7

Η ταινία «Justice League» θα βγει στις ελληνικές αίθουσες στις 16 Νοεμβρίου 2017, σε 2D και 3D από την Tanweer.