Μπορεί άλλοτε να ήταν σταρ του «Baywatch» και να έχει δύο sex tapes στο ενεργητικό της, η πιο δημοφιλής εμφάνιση της Πάμελα στην πρόσφατη οθόνη είναι ωστόσο η στιγμή που την απαγάγει ο ερωτοχτυπημένος Μπόρατ του Σάσα Μπάρον Κοέν στην ομώνυμη κωμωδία με τον δημοσιογράφο από το Καζακστάν και τις περιπέτειές του στις ΗΠΑ.

Όπως θα θυμούνται όσοι έχουν δει την ταινία, ο Μπόρατ τη βάζει σε έναν σάκο μέσα σε ένα κατάστημα Virgin Megastore και προσπαθεί να την κλέψει.

Και μιας και η ταινία ήταν ένα μείγμα μυθοπλασίας και πραγματικών γεγονότων, όλοι είχαμε την απορία αν η συγκεκριμένη σκηνή ήταν στημένη ή όχι. Και ναι, ήταν.

Το OC Weekly μίλησε, ας πούμε, με έναν από τους σεκιουριτάδες του καταστήματος, ο οποίος είπε: «Ναι, το όλο πράγμα ήταν στημένο. Το είχαν κανονίσει μαζί μας. Ναι, μας είχαν πει τι ακριβώς θα συνέβαινε. Η σκηνή στο κατάστημα, το κυνηγητό, όλα. Και επειδή έπρεπε να μοιάζει αυθεντικό, περιμέναμε ώρες και ώρες γιατί έπρεπε να μοιάζει αληθινό ώστε να πάρουν το αποτέλεσμα που αποζητούσαν».

Η Πάμελα πάντως δεν είχε ανοίξει τα χαρτιά της όταν μίλησε στο MTV: «Δεν μπορώ να πω. Έχω υπογράψει ρήτρα εχεμύθειας». Μετά βέβαια έγραψε στην προσωπική της ιστοσελίδα: «Φυσικά ο Σάσα κι εγώ το είχαμε προγραμματίσει χρόνια πριν. Και αποδείχτηκε τέλειο, είμαι τόσο χαρούμενη γι’ αυτόν».

fgsefesfsdfsdfdsfgd1

Μόνο που δεν ήταν όλα στημένα στην ταινία και είναι απορίας άξιο πώς γλίτωσε τις μηνύσεις ο Κοέν. Σύμφωνα με έρευνα του BBC, οι περισσότεροι άνθρωποι που πήραν άθελά τους μέρος στο «Μπόρατ» ειδοποιήθηκαν από μια γυναίκα που ισχυριζόταν πως την έλεγαν Chelsea Barnard και δούλευε για μια ψεύτικη εταιρία παραγωγής, την One America Productions, η οποία είχε αναλάβει υποτίθεται την παραγωγή της εκπομπής του δημοσιογράφου από το Καζακστάν στις ΗΠΑ.

Κι έτσι την πάτησαν όλοι…