Το πιο ανατρεπτικό παιχνίδι τρόμου στον κόσμο, «The House of Fear», έρχεται και στην Ελλάδα και υπόσχεται τις πιο τρομερές γιορτές που έχουμε ζήσει ποτέ. Το διαδραστικό αυτό παιχνίδι μπορούμε να το δοκιμάσουμε αποκλειστικά στο Allou! Fun Park.

Βασικά συστατικά του παιχνιδιού είναι ο φόβος, οι ανατροπές και το απόλυτο σκοτάδι. Ένα ρεαλιστικό σπίτι τρόμου, με αληθινούς ηθοποιούς θα συγκλονίσουν τους επίδοξους επισκέπτες και θα τους μεταφέρουν σε μια τρομακτική διάσταση.

Οι πιο τρομακτικοί ήρωες ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια του έκπληκτου επισκέπτη ενώ οι ηθοποιοί παίζουν με τα όρια του φόβου, κόβοντας την ανάσα!

Το σκηνικό του «The House of Fear» στο Allou! Fun Park, συμπληρώνεται με δέκα δωμάτια με διαφορετική τρομακτική θεματολογία, ειδικό φωτισμό και ηχητικά εφέ που συναρπάζουν!

Τα φετινά Χριστούγεννα, η διασκέδαση είναι εγγυημένη στο Allou! Fun Park για επισκέπτες κάθε ηλικίας. Οι μικροί μας φίλοι, θα έχουν την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσουν σε μια μαγική θεατρική παράσταση στο Kidom.

Πρόκειται για ένα μοναδικό διαδραστικό θεατρικό παιχνίδι με ιστορίες εμπνευσμένες από το δωδεκαήμερο των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς. Με τη βοήθεια έμπειρων θεατροπαιδαγωγών – εμψυχωτών, τα παιδιά θα γίνουν πρωταγωνιστές και θα ζήσουν απίστευτες στιγμές χαράς αλλά και γνώσης μέσα στον χώρο του Kidom.

Τέλος, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να πατινάρουν στο Allou! Fun Park, καθώς η αγαπημένη συνήθεια των Χριστουγέννων, το ice skating, βρήκε τον ιδανικό του χώρο σε μία μεγάλη σκεπασμένη παγοπίστα ιδανική για όλες τις καιρικές συνθήκες!