Την Τετάρτη 19 Ιουλίου στις 22.00, σε ένα βράδυ με εκπλήξεις, πυροτεχνήματα και τις καλύτερες μουσικές επιλογές, το Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας, γιορτάζει την παρουσίαση της μουσικής συλλογής «Island 17» που για 17η συνεχή χρονιά θα είναι συλλεκτική.

Η διπλή αυτή συλλογή περιλαμβάνει το πρώτο CD – Early Drinks- με lounge ακούσματα που δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για ένα καλοκαιρινό βράδυ, ενώ το δεύτερο CD – Late Shots – σε ταξιδεύει με τις χορευτικές μουσικές του.

Η συλλογή με άκρως καλοκαιρινή διάθεση, περιλαμβάνει συλλεκτικά τραγούδια, επιλογές από παλιά κομμάτια και remakes παλιών αγαπημένων κομματιών μέχρι και super hits, που το Island καθιερώνει να γίνονται τα απόλυτα hits του καλοκαιριού.

H Minos EMI, η Universal και η Feelgood Records, συνεργάζονται για ακόμη μία χρονιά, δημιουργώντας την μοναδική αυτή συλλογή με τα ομώνυμα διπλά CD’s, που περιλαμβάνουν τις καλύτερες μουσικές επιλογές από τραγούδια που θα σημαδέψουν την χρονιά και που κάθε χρόνο φτάνουν στην κορυφή των charts!