Τέσσερα χρόνια μετά το κριτικά αναγνωρισμένο θρίλερ μυστηρί­ου «El Cuerpo» που είχε κερδίσει το ελληνικό κοινό, ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος Οριόλ Πά­ουλο επιστρέφει με τη νέα του ταινία, το αγωνιώδες θρίλερ «Αόρατος Επισκέπτης» («Contratiempo»).

tinviorm2

Ο Αντριάν Ντόρια, νέος επιχειρηματίας στο αποκορύφωμα της καριέρας του, ξυπνά κλειδωμένος σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου, ενώ δίπλα του βρίσκεται το νεκρό σώμα της ερωμένης του, Λάουρα.

tinviorm3

Χωρίς να μπορεί να εξηγήσει το πως βρέθηκε εκεί, αλλά και να βρει άλλοθι για το έγκλημα, ο Ντόρια προσλαμβάνει την Βιρτζίνια Γκότμαν, διακεκριμένη δικηγόρο, για να τον υποστηρίξει. Μέσα σε μία νύχτα, οι δυο τους θα πρέπει να συνεργαστούν για να ξεκαθαρίσουν τι έχει συμβεί, ξεκινώντας έναν ξέφρενο αγώνα δρόμου ενάντια στο χρόνο, αλλά και σε όλους τους νόμους της λογικής.

tinviorm4

Με περισσότερα από 500.000 εισιτήρια, η ταινία αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες ισπανικές ταινίες του φετινού ισπανικού box office. Η ταινία «Αόρατος Επισκέπτης» θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 20 Ιουλίου, από την Tanweer.