Το Paradise Beach Bar Spetses παρουσιάζει τους George Siras και Roni Iron, για ένα ξεσηκωτικό Sunset Beach Party, τo Σάββατο 3 Ιουνίου για ένα dj set με όλες τις τελευταίες χορευτικές επιτυχίες των διεθνών club charts και όλα τα είδη της σύγχρονης dance μουσικής!

O George Siras, ο no.1 House DJ στην Ελλάδα και Resident του Cavo Paradiso στη 25ετή σταδιοδρομία του ως επαγγελματίας DJ έχει παίξει σε κορυφαία clubs σε Ελλάδα και εξωτερικό μαζί με μεγάλους DJ’s και ο Roni Iron o καταξιωμένος DJ και παραγωγός με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του αλλά και τραγούδια που έχουν σημαδέψει το ελληνικό και όχι μόνο κοινό, θα ξεσηκώσουν το πλήθος και θα εξιτάρουν τη φαντασία μας με γνωστά ακούσματα!!

Το Paradise all day Beach bar – Restaurant είναι εδώ και 27 χρόνια η κορυφαία επιλογή στις Σπέτσες, καθώς αποτελεί τον πολυχώρο της καλοκαιρινής διασκέδασης!

Βρίσκεται στην παραλία της Αγίας Μαρίνας κατέχοντας επάξια τον τίτλο της Σπετσιώτικης peninsula!

Εδώ μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας από νωρίς με χυμούς ή δροσερά cocktails, να κάνετε το μπάνιο σας, να απολαύσετε το μασάζ σας, να δοκιμάσετε νόστιμα πιάτα στον lounge χώρο του εστιατορίου με κουζίνα που ικανοποιεί ακόμα και τους πιο δύσκολους ουρανίσκους και αν θέλετε, να διασκεδάσετε λίγο παραπάνω με τα beach party που διοργανώνονται στο club και θα σας παρασύρουν πολύ εύκολα σε ξέφρενους ρυθμούς.

Και όλα αυτά σε ένα χώρο γεμάτο φοίνικες, όπου το ηλιοβασίλεμα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτό της Καραϊβικής με exotic-boho style, λευκές ξαπλώστρες σε συνδυασμό με πέτρα και ξύλο και φυσικά το νησιώτικο στοιχείο να κυριαρχεί.

Sunset Beach Party: George Siras –  Roni Iron

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017 | Starting at 16.00

Paradise Beach Bar – Restaurant: Αγία Μαρίνα, Σπέτσες

Τηλ. Κρατήσεων: 6956172439