Καλωσορίζοντας το φετινό καλοκαίρι, η Ermou Spirits Κάβα Πιτταράς υποδέχεται στο La Vista Optimista, το 1ο Φεστιβάλ βιολογικού κρασιού στην Αθήνα, την Πέμπτη 1η Ιουνίου από τις 15:00 έως τις 23:00.

Στο Roof Garden του ξενοδοχείου Lotus Center, στην οδό Ερμού 95, με φόντο τον ιερό ναό του Παρθενώνα, φιλοξενούνται δεκάδες οινοποιεία απ’ όλη την Ελλάδα που θα γνωρίσουν στους επισκέπτες το βιολογικό κρασί.

Φιλοδοξώντας να αποτελέσει θεσμό και ένα γεγονός που ο λάτρης του οίνου δεν πρέπει να χάσει, το 1ο Φεστιβάλ Βιολογικού Κρασιού περιλαμβάνει εκτός από τη διαδικασία της οινογευσίας και παράλληλες εκδηλώσεις που θα πλαισιώσουν την ημέρα.

orgewi2

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα πραγματοποιηθούν σε αίθουσα του ξενοδοχείου ενημερωτικές διαλέξεις από έγκριτους επιστήμονες σχετικά με την βιολογική καλλιέργεια και πιστοποίηση αλλά και συζητήσεις με επαγγελματίες της εστίασης, αναφορικά με τις τάσεις της αγοράς γύρω από τους βιολογικούς και φυσικούς οίνους.

Παράλληλα, για τους λάτρεις των γλυκών, ο αντιπρόεδρος της λέσχης αρχιζαχαροπλαστών Ελλάδος, pastry chef Σωτήρης Λασκαρίδης με την ομάδα του θα προσφέρουν επιδόρπια φτιαγμένα με οργανική σοκολάτα.

Αρωγοί και υποστηρικτές της εκδήλωσης, το Botilia.gr, το Wine Kingdom, η Εnarxis, η Trinity Ε.Π.Ε. & το All About Wine θα δώσουν δυναμικό παρών, στηρίζοντας το βιολογικό κρασί με τα κτήματα και οινοποιεία που αντιπροσωπεύουν.

Πέμπτη 1/6/2017 από 15:00-23:00

Χώρος διεξαγωγής: La Vista Optimista – Ερμού  95, Αθήνα

Hashtag εκδήλωσης: #organicwinesfestival