Ο Hannes Langolf και η Ermira Goro της χορευτικής ομάδας DV8 Physical Theatre παραδίδουν για μία μόνο ημέρα ένα σεμινάριο για επαγγελματίες χορευτές. Οι συμμετέχοντες θα ασχοληθούν με κάποιες ενότητες από την τρέχουσα δουλειά των DV8 «Can we talk about this?» και θα λάβουν ενεργά μέρος σε μια δημιουργική διαδικασία. Πιο συγκεκριμένα, ηχογραφημένες συνεντεύξεις, που αποτελούν τη βάση της δουλειάς της ομάδας, θα χρησιμοποιηθούν για τη διερεύνηση της σύνθεσης κίνησης και λόγου.

Η χορευτική ομάδα DV8 Physical Theatre εδρεύει στο Λονδίνο. Ιδρύθηκε το 1986 από ένα σύνολο ανεξάρτητων καλλιτεχνών κυρίως του σύγχρονου χορού, ενώ ψυχή της ομάδας είναι ο Lloyd Newson. Η ομάδα είναι γνωστή, μεταξύ άλλων, και για το ότι ενσωματώνει στις τάξεις της χορευτές με αναπηρία, όπως για παράδειγμα στο φιλμ The Cost of Living. Μέχρι σήμερα, η ομάδα έχει υπογράψει 16 χορευτικές παραστάσεις, που όλες τους έχουν περιοδεύσει και εκτός Βρετανίας, καθώς και 4 βραβευμένες τηλεοπτικές ταινίες.

Διάρκεια: 3,5 ώρες
Γλώσσα: Αγγλικά
Προϋποθέσεις: Απαραίτητη είναι η πολύ καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας για τη συμμετοχή. Επίσης, το βιογραφικό σημείωμα πρέπει να είναι στα αγγλικά.