Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το ξενοδοχείο Τιτάνια τιμά το αγαπημένο φρούτο της άνοιξης, τη φράουλα.

Ο πετυχημένος θεσμός των γλυκών αφιερωμάτων που ανανεώνεται τέσσερις φορές το χρόνο με διαφορετικές θεματικές, σε δημιουργίες υψηλής ζαχαροπλαστικής, έχει βρει φανατικούς οπαδούς που συνεχώς αυξάνονται!

frfra-cheesecake1
Cheese cake

Μια από τις πιο δημοφιλείς θεματικές, είναι αυτή της φράουλας!

Σας προσκαλούμε και φέτος από τις 10 Μαΐου, να απολαύσετε στη La Brasserie στο lobby του ξενοδοχείου και στο Olive Garden στον 11ο όροφο,  ζουμερές κατακόκκινες και αρωματικές φράουλες, σε υπέροχους «αμαρτωλούς» συνδυασμούς:

  • Mousse σοκολάτας αρωματισμένη με πραλίνα φουντουκιού και κουλί φράουλας σε βάση σοκολατόπιτας
  • Fraisier (Κρέμα diplomat με μαριναρισμένες φράουλες σε γλυκό κρασί)
  • Cheese cake με σπιτική μαρμελάδα φράουλα και μπισκότο Oreo
  • Bavaroise φράουλας με παντεσπάνι φιστικιού Αιγίνης
  • Τραγανή τάρτα με κρέμα αμυγδάλου, κρέμα ζαχαροπλαστικής και φρέσκες φράουλες
frfra-moussesokolatas2
Mousse σοκολάτας
frfra-fraisier3
Fraisier

*Τιμή γλυκού 6 ευρώ και απεριόριστη κατανάλωση καφέ φίλτρου