Για πρώτη φορά, το ζευγάρι ηθοποιών του Χόλιγουντ Τζον Κρασίνσκι και Έμιλι Μπλαντ θα συμπρωταγωνιστήσουν σε ταινία, με τον Κρασίνσκι να ξαναγράφει και να σκηνοθετεί το υπερφυσικό θρίλερ «A Quiet Place».

Είναι η τρίτη του σκηνοθετική απόπειρα, η πρώτη του συνεργασία με ένα μεγάλο studio, την Paramount/Platinum Dunes και η πρώτη φορά που συμπρωταγωνιστεί με τη σύζυγό του, Μπλαντ σε ταινία, σύμφωνα με το Variety.

Το αρχικό σενάριο του κινηματογραφικού έργου φέρει την υπογραφή των Σκοτ Μπεκ και Μπράιαν Γουντς. Ο Τζον Κρασνίσκι σκηνοθέτησε τις ανεξάρτητες παραγωγές «The Hollars» πέρσι και «Brief Interviews With Hideous Men» το 2009.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο. Δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί λεπτομέρειες για την υπόθεση, παρά μόνον ότι «θα αφορά μία οικογένεια που ζει σε ένα αγρόκτημα και τρομοκρατείται από το κακό».

Παραγωγός της ταινίας θα είναι ο Μάικλ Μπέι μαζί με τους συνεργάτες του Άντριου Φορμ και Μπράντ Φούλερ από την Platinum Dunes. Ο Κρασίνσκι, και η Άλισον Σίγκερ θα είναι εκτελεστικοί παραγωγοί μαζί με τους Μπεκ και Γουντς.