Στις 14 Φεβρουαρίου ο φτερωτός θεός πετάει πάνω από την Αθήνα και προσγειώνεται στο πιο ρομαντικό σημείο της πόλης… στο Olive Garden του ξενοδοχείου Τιτάνια! Αν θέλετε να γιορτάσετε τον έρωτά σας και να ζήσετε μια μοναδική ρομαντική εμπειρία, ή αν απλώς θέλετε να περάσετε μια όμορφη ποιοτική βραδιά με την παρέα σας, επισκεφθείτε τον 11ο όροφο του Ξενοδοχείου Τιτάνια. Γευθείτε ένα υπέροχο και ατμοσφαιρικό δείπνο, με πιάτα ειδικά σχεδιασμένα για την ημέρα, από τον Chef Χρήστο Τζιλήρα. Αν πάλι ο έρωτας σας χόρτασε.. ελάτε να δοκιμάσετε υπέροχα Signature cocktails στο bar του Olive Garden, με απεριόριστη θέα στην φωτισμένη Αθήνα! Απολαύστε τη βραδιά με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής. Η Ιωάννα Κωτσαρέλλη στο τραγούδι και ο Νίκος Στάικος στο πιάνο, θα ερμηνεύσουν γνωστά ελληνικά και ξένα ερωτικά τραγούδια .

Μενού Αγίου Βαλεντίνου 2017

  • Καλωσόρισμα με cocktail και «Amuche-bouche»
  • Φιλέτο ελαφιού με κρούστα από φρέσκα βότανα, μους από ώριμα μάνγκο και τραγανά μικρά σαλατικά
  • Ριζότο με γαρίδες, πράσινα σπαράγγια, λέμονγκρας και πέρλες παντζαριού
  • «Rib eye» από μοσχαράκι γάλακτος με πουρέ ψητής μαραθόριζας, νιόκι κόκκινης κολοκύθας, άγρια μανιτάρια και σάλτσα «Merlot»
  • Καρδιά με cremeux σοκολάτας γάλακτος «Valrhona», mousse λευκής και σάλτσα με φρούτα του πάθους

Τιμή μενού / άτομο: 50 ευρώ Στην τιμή περιλαμβάνεται δωρεάν στάθμευση στο parking του ξενοδοχείου Τηλ. κρατήσεων: 210 3326000 & 210 3326260