Φαβορί για τον ρόλο της μητέρας του ‘Ακουαμαν στην κινηματογραφική έκδοση του σούπερ ήρωα που ζει στον βυθό και τον οποίο θα ενσαρκώσει ο γνωστός σε όλους από το «Game of Thrones», Τζέιμς Μομόα, είναι η Νικόλ Κίντμαν.

Την ταινία αναμένεται να προβληθεί τον Οκτώβριο του 2018, θα τη σκηνοθετήσει ο Μαλαισιανο-αυστραλός Τζέιμς Γουάν και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο στην Αυστραλία, ενώ μερικές σκηνές θα γυριστούν στη Σικελία, κοντά στην περιοχή του Τράπανι.

Εάν οριστικοποιηθεί η συμμετοχή της Κίντμαν στο ρόλο της μητέρας, στο υπόλοιπο καστ θα μετάσχουν η ‘Αμπερ Χερντ ( η μεγάλη αγάπη του πρωταγωνιστή), ο Γουίλιαμ Νταφόε στον ρόλο του Δρα Βίκλο, μέντορα του ‘Ακουαμαν και ο Πάτρικ Γουίλσον που θα ενσαρκώσει τον Ορμ, τον κακό αδελφό του ήρωα. Πιθανόν στο καστ να ενταχθεί και ο γνωστός μας από το «Baywatch» Γιαχούα Αμπντούλ-Ματίν, για τον ρόλο του κακού Μπλακ Μάντα.

Το Άκουαμαν (Aquaman) πρωτοεμφανίστηκε το 1941 στα κόμικς της DC και η μητέρα του ήρωα είναι η Ατλάντα, βασίλισσα της Ατλαντίδας η οποία ερωτεύεται έναν θνητό, τον φαροφύλακα, με τον οποίο φεύγει μαζί και γεννάει έναν γιο, τον ‘Ακουαμαν ο οποίος αντιπροσωπεύει τους δύο κόσμους.

Για την Κίντμαν δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα ενσαρκώσει ηρωίδα των κόμικς, καθώς στο παρελθόν είχε υποδυθεί την ψυχίατρο Τσέις Μερίντιαν που ερωτεύθηκε τον Μπάτμαν (Βαλ Κίλμερ) στη τεράστια εισπρακτική επιτυχία του Τιμ Μπάρτον, «Batman Forever», το 1995.

Ο Τζέιμς Μομόα από την πλευρά του, έχει ήδη υποδυθεί τον ‘Ακουαμαν στο «Batman VS Superman» του Ζακ Σνάιντερ, το 2016.