Για το επιχειρηματικό του δαιμόνιο και τη διαχρονική, συνεχή ανάπτυξη των εστιατορίων του, βραβεύτηκε ο ιδρυτής του ομίλου Καστελόριζο Αντώνης Σταύρου με το «Βραβείο Βιώσιμης – Καινοτόμου και Υπεύθυνης Επιχειρηματικότητας», από το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

«Ξεκίνησα  το 1981, σερβίροντας σε εστιατόριο στις Τζιτζιφιές, μου άρεσε η επαφή με τον  κόσμο και έτσι άνοιξα το πρώτο  μου κατάστημα, καταφέρνοντας σήμερα να έχουμε 9 εστιατόρια», είπε ο κ. Σταύρου στην κατάμεστη αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

2_edited

Συνεχίζοντας, ο επικεφαλής του ομίλου αναφέρθηκε στους 200 εργαζόμενους, τα μέλη της οικογένειάς του που δουλεύουν πάνω από 12 ώρες την ημέρα, επιβλέποντας με επιμέλεια την κάθε επιχείρηση, αλλά κυρίως ευχαριστώντας τα παιδιά του που είναι πάντα δίπλα του σε αυτή συνεχή αναζήτηση για το καλύτερο και τόνισε:

«Προσπαθώ σε κάθε κατάστημα να υπάρχουν και οικονομικά set menu και η μέση τιμή ανά άτομο να βρίσκεται σε λογικά επίπεδα, ακολουθώντας την οικονομική κρίση, παρακολουθώντας όμως τις  γευστικές εξελίξεις, αλλά και διατηρώντας υψηλά τα επίπεδα των υπηρεσιών», προσθέτοντας πως «Φέτος ανοίξαμε δύο καταστήματα, στην Γλυφάδα το «Ramino» και στη Βούλα το «K.Grill», στοχεύοντας πάντα στο καλύτερο, ενώ σεβόμαστε διαχρονικά τον παράγοντα άνθρωπο, από τον αρχιμάγειρά μας, μέχρι τον λαντζέρη, γι’ αυτό και είναι όλοι δίπλα μας στην καθημερινή προσπάθεια, δίνοντάς μας το καλύτερο των δυνατοτήτων τους».

1_edited

Να σημειωθεί, πως ο όμιλος τηρεί πιστά τα υψηλά standards ποιότητας και εξυπηρέτησης που τον καθιέρωσαν και τα εστιατόρια Καστελόριζο Κηφισιάς και Καστελόριζο Βάρκιζας, Ορίζοντες Λυκαβηττού, το Όμικρον, το Ρακί Μεζέ, Κ.Grill Καλλιθέας και Βούλας, Ramino και Μezze Glyfada αποτελούν πια σήμα κατατεθέν στην αθηναϊκή εστίαση.

Με άρτια υποδομή, εξειδικευμένο προσωπικό, μοναδική ατμόσφαιρα και πάντα τις εκλεκτότερες πρώτες ύλες, τα εστιατόρια του ομίλου Καστελόριζο εξασφαλίζουν τη σίγουρη επιτυχία για κάθε γεύμα και κάθε εκδήλωση.