Η πρεμιέρα της νέας ταινίας «Star Wars» κυριαρχεί στην κινηματογραφική εβδομάδα που ξεκινά σήμερα. Εκτός όμως του νέου κεφαλαίου στη διαστημική περιπέτεια, το δρόμο για τις αίθουσες βρίσκει και μια ελληνική κωμωδία του Θοδωρή Αθεριδή καθώς και πλήθος άλλων επιλογών.

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«Rogue One: A Star Wars Story»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Γκάρεθ Έντουαρντς με τους: Φελίσιτι Τζόουνς, Μαντς Μίκελσεν, Μπεν Μέντελσον, Ντιέγκο Λούνα, Άλαν Τούντικ

Μία ομάδα από απρόσμενους ήρωες ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μία τολμηρή και φαινομενικά αδύνατη αποστολή: να κλέψουν τα σχέδια του Death Star.

«Τέλειοι Ξένοι»

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Θοδωρής Αθερίδης με τους: Μαρία Ναυπλιώτου, Μάκη Παπαδημητρίου, Σμαράγδα Καρύδη, Θοδωρή Αθερίδη, Άλκη Κούρκουλο

Θα άφηνες τον σύντροφό σου και τους πιο κοντινούς σου ανθρώπους να ακούσουν τις κλήσεις που δέχεσαι στο κινητό σου; Να διαβάσουν τα μηνύματα που λαμβάνεις και στέλνεις; Να δουν τις αποθηκευμένες φωτογραφίες; Και τι θα μάθαιναν για σένα, αν το έκαναν; Οι πρωταγωνιστές ξεκινούν ένα τέτοιο παιχνίδι, μόνο που δεν είναι καθόλου έτοιμοι για αυτό που έρχεται… Θα μπορέσουν να ζήσουν με τα συγκλονιστικά, πιπεράτα μυστικά που αποκαλύπτονται;

«Τραγούδα!»

Αμερικανικό Animation, σκηνοθεσία Γκαρθ Τζένινγκς

Ένα κοάλα, ο Μπάστερ Μουν, προσπαθεί με κάθε τρόπο να σώσει το θέατρό του από τη χρεοκοπία. Θα καταφέρει, άραγε, να διοργανώσει τον καλύτερο διαγωνισμό τραγουδιού και να βοηθήσει τους πιστούς του φίλους να βρουν το παλιό τους κέφι;

«Ο Άι Βασίλης Είναι Πολλή Λέρα»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Μαρκ Γουότερς με τους: Μπίλι Μπομπ Θόρντον, Κάθι Μπέιτς, Κριστίνα Χέντρικς

Με σύμβουλο το φτηνό ουίσκι, την απληστία και το μίσος, ο Γουίλι ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του με τον Μάρκους, για να ληστέψουν έναν φιλανθρωπικό οργανισμό την Παραμονή των Χριστουγέννων. Μαζί τους θα έχουν κι έναν πιτσιρικά που καταφέρνει να βγάλει στην επιφάνεια τα ψήγματα ανθρωπιάς του Γουίλι. Αυτή τη φορά όμως, ο Γουίλι θα έρθει αντιμέτωπος και με τον χειρότερο εφιάλτη του: τη σούπερ-δύστροπή μητέρα του, Σάννυ.

«Όταν Ξέσπασε η Βία»

Ρουμάνικη ταινία, σκηνοθεσία Μπόγκνταν Μίριτσα με τους: Ντράγκος Μπουκούρ, Βλαντ Ιβάνοφ, Γκέοργκε Βίζου

Ο Ρομάν επιστρέφει στην περιοχή στα σύνορα Ρουμανίας-Ουκρανίας, όπου έχει κληρονομήσει γη από τον παππού του. Αν και είναι αποφασισμένος να πουλήσει αυτήν την αχανή, πλην άγονη έκταση, δέχεται μια προειδοποίηση από τον χωροφύλακα της περιοχής πως ο παππούς του ήταν ένας τοπικός αρχιμαφιόζος και πως οι άνδρες του δεν προτίθενται ν’ αφήσουν τη γη -και το λαθρεμπόριο στο οποίο επιδίδονται- χωρίς να παλέψουν.

«Το Κοινόβιο»

Δανέζικη ταινία, σκηνοθεσία Τόμας Βίντερμπεργκ με τους: Ούλριχ Τόμσεν, Τρίνε Ντίρχολμ, Φάρες Φάρες

Ο Έρικ και η Άννα είναι ένα ζευγάρι με όνειρα. Με την κόρη τους Φρέγια, θα δημιουργήσουν ένα κοινόβιο στα προάστια της Κοπεγχάγης. Με την οικογένεια στο επίκεντρο, καλούμαστε να ζήσουμε την εμπειρία – τις συναντήσεις, τα δείπνα και τα πάρτι. Φιλία, αγάπη κι αλληλεγγύη συνυπάρχουν κάτω από την ίδια στέγη, έως ότου δοκιμαστούν όλοι.

«Ο Πιστός»

Ρώσικη ταινία, σκηνοθεσία Κίριλ Σερεμπρενίκοφ με τους: Πιότρ Σκβόρτσοφ, Βικτόρια Ισάκοβα, Γιούλια Άουγκ

Ο Βενιαμίν, ένας έφηβος εν μέσω θρησκευτικής αναζήτησης μεταμορφώνεται σε ένα σύγχρονο Ταρτούφο που φέρνει με τις ερωτήσεις του τα πάνω κάτω, με την μητέρα του, τους συμμαθητές του και ολόκληρο το σχολείο.