Το ξενοδοχείο Τιτάνια στην καρδιά της Αθήνας ντύνεται εορταστικά και υποδέχεται τον χειμώνα με ανανεωμένη διάθεση και νέα μενού για τις ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αλλά και για κάθε μέρα.

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς και brunch Πρωτοχρονιάς

Για τις γιορτινές μέρες, το Τιτάνια διοργανώνει δυο μοναδικά ρεβεγιόν για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, αλλά κι ένα New Year’s brunch για την πρώτη μέρα του νέου έτους, με μαγευτική χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, ζεστασιά, ξεχωριστές γεύσεις και προσιτές τιμές.

Την παραμονή των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, απολαύστε το δείπνο σας στο ανανεωμένο Olive Garden, την πιο μαγευτική βεράντα της Αθήνας, κάτω από τον έναστρο αττικό ουρανό με θέα τη φωτισμένη Ακρόπολη και τον λόφο του Λυκαβηττού με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής από πιάνο και φωνή.

titania_xristoug_prvtoxr5

Δύο διαφορετικά μενού έχουν σχεδιαστεί από τον σεφ Χρήστο Τζιλήρα, με μοναδική έμπνευση που φέρουν την σφραγίδα της ποιότητας του ξενοδοχείου Τιτάνια.

Στο ρεβεγιόν των Χριστουγέννων, αλλά και της Πρωτοχρονιάς για το καλωσόρισμα θα απολαύσετε Cocktail με «amuse-bouche».

Στη συνέχεια, το μενού των Χριστουγέννων περιλαμβάνει βελουτέ από βασιλομανίταρα, με καπνιστό φιλέτο αγριογούρουνου και φραγκοστάφυλο, Quiche Lorraine» γαρίδας, σπαράγγια ατμού, δροσερή σαλάτα με φινόκιο και νεροκάρδαμο, κρέμα κόκκινης κολοκύθας, γεμιστή χήνα με κυδώνι και κάστανα, παραδοσιακή γέμιση, πουρέ ψητής σελινόριζας, σάλτσα «Vinsanto», ψητό κατσικίσιο τυρί, σπιτικοί λουκουμάδες με άρωμα τρούφας, φύτρες ραντίτσιου και μέλι Ελάτης. Η βραδιά σας θα κλείσει γλυκά με χριστουγεννιάτικο κορμό με καραμέλα, αχλάδι και πουρέ κάστανου.

titania_xristoug_prvtoxr3

Το μενού του ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς περιλαμβάνει ιδιαίτερες γεύσεις. Κρέμα σπαραγγιού με καραβίδα, ψητό κυδώνι και κάρδαμο, μικρόφυλλα χειμωνιάτικα σαλατικά, κόκκινα βατόμουρα, φιλέτο πάπιας, μικρές μπάλες κατσικίσιου τυριού, τραγανό μπριός, φιλέτο μυλοκόπι, ψητό παντζάρι με καρύδια σάλτσα «Μπεαρνέζ» με αυγοτάραχο, φύτρες αγριοράπανου «Sorbet» εσπεριδοειδών, με άρωμα μαστίχας και μέντα, μοσχάρι γάλακτος και φιλέτο ελαφιού, πουρέ καραμελωμένης κολοκύθας με κάστανα, ψητά μανιτάρια του δάσους, σάλτσα «Cabernet Sauvignon», τραγανή κροκέτα παλαιωμένης γραβιέρας, με κρούστα αμύγδαλου, μαρμελάδα σύκου, σάλτσα λεβάντας.

titania_xristoug_prvtoxr

Πριν τη βασιλόπιτα και τη σαμπάνια που σας προσφέρει το Τιτάνια, απολαύστε ένα «ντουέτο» Cremeux σοκολάτας με επικάλυψη από κόκκινα βατόμουρα, μίνι τάρτα lime με τραγανό μπισκότο, σάλτσα αμαρέτου με κάστανο.

Το Τιτάνια έχει ετοιμάσει και ένα υπέροχο μενού για το brunch της Πρωτοχρονιάς. Επιλέξτε να περάσετε το πρώτο πρωινό του χρόνου απολαμβάνοντας ορεκτικά, σαλάτες, κυρίως πιάτα και γλυκά που εκπλήσσουν ευχάριστα τις γεύσεις σας. Επιλέξτε από ορεκτικά μια κρέμα σπαραγγιών με γαρίδες ή τερίνα πάπιας με αποξηραμένα φρούτα, φουντούκια και φασκόμηλο. Απολαύστε μια ελληνική σαλάτα με κριθαρένια παξιμάδια, ψητή μελιτζάνα, baby ρόκα και κάπαρη ή μια σαλάτα ζυμαρικών με baby μοτσαρέλα, λάδι βασιλικού, ψητά κολοκυθάκια και σαλάμι μπύρας. Γευτείτε για κυρίως σπιτικό ζυμαρικό ρολό με μανιτάρια, μελιτζάνα και καπνιστό χοιρινό ή ποπιέτα γλώσσας με σολομό σάλτσα σαμπάνιας με ξύσμα μοσχολέμονου και γλυκαθείτε με κορμό με κάστανο και σάλτσα πορτοκάλι ή με μια μους σοκολάτας με φράουλες και πούδρα σοκολάτας μεταξύ πολλών άλλων επιλογών.

titania_xristoug_prvtoxr2

Το ξενοδοχείο Τιτάνια στο κέντρο της Αθήνας σας υποδέχεται και αυτές τις γιορτές αλλά και για ολόκληρο το χειμώνα και φροντίζει να εμπλουτίσει με μοναδική γεύση κάθε στιγμή σας!

titania_xristoug_prvtoxr4

Ξενοδοχείο Τιτάνια
Πανεπιστημίου 52
Τηλ. επικοινωνίας: 210-3326000