Το ξενοδοχείο Τιτάνια στην καρδιά της Αθήνας, ανανεώνει το μενού του με καινούρια απολαυστικά πιάτα που καλύπτουν μια ευρεία γκάμα γαστρονομικών επιλογών και καλωσορίζει τη νέα χειμερινή περίοδο.

Νέο χειμερινό μενού

Απολαύστε σε καθημερινή βάση υπέροχους γευστικούς συνδυασμούς και μοναδικές γαστρονομικές απολαύσεις στην πολυτελή La Brasserie στο lobby του ξενοδοχείου ή στο υπέροχο Cuisine Bar-Restaurant Olive Garden στον 11o όροφο με την πανοραμική θέα σε Ακρόπολη, Λυκαβηττό, Υμηττό, Πάρνηθα και τη θάλασσα του Σαρωνικού.

Αναζητήστε στη La Brasserie γευστικά snacks, ορεκτικά σαλάτες, pizza, ζυμαρικά και burgers αλλά και εμπνευσμένα κυρίως πιάτα μαγειρεμένα με ελληνικά προϊόντα που έχουν μεσογειακό και διεθνή προσανατολισμό, αφού το Τιτάνια προσελκύει και φιλοξενεί κόσμο από κάθε μεριά του πλανήτη.

titania_neo_menou3

Αν πάλι επιθυμείτε να κάνετε ένα διάλειμμα στην κουραστική σας μέρα ή ένα διαφορετικό επαγγελματικό ή φιλικό ραντεβού, επιλέξτε να απολαύσετε μια λαχταριστή ποικιλία αλλαντικών με λουκάνικο χωριάτικο και Μυκόνου, καπνιστό χοιρινό fouantre, καπνιστό φιλέτο γαλοπούλας fouantre, σύγκλινο, ταλαγάνι, σπιτική sause BBQ, κριτσίνια, τοματίνια και ελιές που έρχονται μαζί με μπίρα, ή ένα ποτήρι κρασί (στα 10 ευρώ/άτομο) στο πλαίσιο των ειδικών αφιερωμάτων που έχει καθιερώσει το Τιτάνια το τελευταίο χρονικό διάστημα και γνωρίζουν ιδιαίτερη επιτυχία.

titania_neo_menou2

Στο πανοραμικό και ανακαινισμένο Olive Garden απολαύσετε το γεύμα σας ή το δείπνο σας με γεύσεις εκλεπτυσμένες, απλές και χωρίς υπερβολές. Ζητήστε να δοκιμάσετε φιλέτο από κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής Πίνδου με αρωματικό ρύζι μπασμάτι, καραμελωμένα μικρά καρότα και σάλτσα μοσχολέμονου με απαλή μουστάρδα και φρέσκα βότανα, μυλοκόπι σχάρας με μπρόκολο, ψητά παντζάρια, πουρέ ψητής σελινόριζας και σάλτσα μοσχολέμονου, ελληνική καρμπονάρα με σύγκλινο Σπάρτης, κεφαλογραβιέρα Αμφιλοχίας, ψητό σκόρδο και αυγό αχυρώνα ή αιγαιοπελαγίτικη μακαρονάδα με γαρίδες, κολοκυθάκι, τοματίνια Μεσσηνίας, ούζο και πλατύφυλλο βασιλικό.

titania_neo_menou

Περιμένοντας το φαγητό σας μπορείτε να απολαύστε ένα απεριτίφ, ένα κρασί από την πάντα ενημερωμένη κάβα ή ένα signature κοκτέιλ φτιαγμένο με φαντασία και έμπνευση.

Απογειώστε το γεύμα ή το δείπνο σας ένα υπέροχο γλυκό όπως παραδοσιακό μπακλαβά με παγωτό καϊμάκι, μους σοκολάτας με καραμελωμένο κροκάν αμυγδάλου, τραγανή βάση βάφλας και σορμπέ μάνγκο γιασεμί ή παρφέ μανταρίνι με ξηρούς καρπούς και κραμπλ βανίλιας και σορμπέ μάνγκο γιασεμί!

titania_neo_menou1

Από την πολυτελή La Brasserie μέχρι και το μαγευτικό Olive Garden, το Τιτάνια έχει φροντίσει να δώσει μοναδική γεύση σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς σας, κάνοντας ακόμη πιο συναρπαστικό αυτόν τον χειμώνα.

Ξενοδοχείο Τιτάνια
Πανεπιστημίου 52
Τηλ. επικοινωνίας: 210-3326000