Μια καινοτόμα και ριζοσπαστική όσο να πεις εφεύρεση που μετατρέπει το απλό νεράκι σε γαστριμαργική πανδαισία προσυπογράφει το πρωτότυπο και σκανδαλιάρικο «Βρέχει Κεφτέδες», μια από τις μεγάλες εκπλήξεις που έχουν ξεπηδήσει τα τελευταία χρόνια από την επικράτεια των κινουμένων σχεδίων.

Την πανέξυπνη και παιχνιδιάρικη ταινία για τους μικρούς μας φίλους την απολαμβάνουν φυσικά εξίσου και οι μεγάλοι, μιας και ουρανό που να βρέχει φαγητό δεν έχει ματαδεί κανείς μας!

Ένας φιλόδοξος, πλην καλοκάγαθος, εφευρέτης ονόματι Φλιντ Λόκγουντ αποπειράται να κάνει ευτυχισμένη τη μικρή του πόλη βρίσκοντας τον ιδανικό τρόπο ώστε οι ουρανοί να βρέχουν κεφτέδες, μπέργκερ αλλά και κάθε λογής έδεσμα. Πριν κοπάσει ωστόσο ο επιστημονικός του θρίαμβος και οι τουρίστες κατακλύσουν την κωμόπολη, η μηχανή αρχίζει να κάνει τα δικά της και ο καιρός αγριεύει, καταλήγοντας σε σωστή γαστριμαργική καταιγίδα.

vvrxbbrkkediftesdes3

Οι μικροί θα ξεκαρδιστούν στα γέλια με την αναπάντεχη φαγητο-βροχή και οι μεγάλοι θα απολαύσουν το δαιμόνιο χιούμορ αλλά και θα προβληματιστούν με τα υπαινικτικά σχόλια για τη λαιμαργία του σύγχρονου Δυτικού και την υπερκαταναλωτική κοινωνία που έχει φτιάξει.

Όλοι όμως θα λατρέψουν τον καταιγιστικό ρυθμό της ταινίας και τον πρόδηλο ρεαλισμό της, τρέχοντας κατόπιν στο ψυγείο και τα ντουλάπια, μιας και το θέαμα παραείναι λαχταριστό για να μη σου ανοίξει την όρεξη. Πώς αλλιώς να υποδεχθείς σκηνές κινηματογραφικής ανθολογίας με την ουράνια μηχανή που εκτοξεύει από τα σύννεφα πελώριους κεφτέδες και μακαρονάδες-ανεμοστρόβιλους;

vvrxbbrkkediftesdes4

Ή τεράστιες μπριζόλες που ανοίγουν ρήγματα στο έδαφος σαν κανονική ταινία καταστροφής!

Ο Φλιντ κάνει το όνειρό του πραγματικότητα με τον ίδιο τρόπο που πραγματώνει η Nova τα δικά μας τηλεοπτικά όνειρα. Με καινοτόμες υπηρεσίες όπως το Nova On Demand, αποκτούμε τώρα -και χωρίς καμία επιπλέον χρώση- πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο που έχει ενθρονίσει τη Nova στις καρδιές μας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συνδέσουμε τον αποκωδικοποιητή με το internet και… γεννηθήτω οικιακή ψυχαγωγία!

Η μικρή πόλη κατακλύζεται όμως πια από τεράστιες ποσότητες απειλητικού φαγητού, το οποίο την ίδια ώρα που σερβίρει σε μας χορταστικότατες μερίδες γέλιου, για τους κατοίκους είναι πια πονοκέφαλος και η μηχανή θα πρέπει να καταστραφεί πάση θυσία. Η θεότρελη αυτή περιπέτεια κινουμένων σχεδίων με το φανταστικό εύρημα και το παράλογο χιούμορ αρχίζει και τελειώνει με τις παρενέργειες μιας εφεύρεσης.

vvrxbbrkkediftesdes5

Και μιλώντας για εφεύρεση, μια τέτοια δεν είναι και το πρωτοποριακό τηλεχειριστήριο της Nova με τις μαγικές ιδιότητες του Rewind ή του Pause & Play στο ζωντανό περιεχόμενο; Μαγεία δεν είναι η προγραμματιζόμενη εγγραφή που μας παρέχει η Nova; Ακόμα και ο φανταστικός κύριος Φλιντ Λόκγουντ θα το παραδεχόταν!

«Βρέχει Κεφτέδες» λοιπόν στα Novacinema και αυτή την ταινία ετοιμαστείτε να την προσλάβετε κυριολεκτικά με όλες σας τις αισθήσεις…