Η δημοφιλής σειρά «Star Trek» επιστρέφει στην αμερικανική τηλεόραση και το κανάλι CBS αποκάλυψε ορισμένους από τους ηθοποιούς και τους ρόλους που θα υποδυθούν.

Σύμφωνα λοιπόν με την παραγωγή του «Star Trek: Discovery», η ασιάτισσα ηθοποιός  Michelle Yeoh θα υποδύεται την Κυβερνήτη… Γεωργίου! Μια υποψία για κυβερνήτη με… ελληνικό επώνυμο πλανάται στον αέρα (στα αγγλικά Captain Georgiou), αν και πρέπει να περιμένουμε την τηλεοπτική πρεμιέρα το Μάιο του 2017 για να επιβεβαιωθεί ή να διαψευστεί η αίσθηση αυτή.

Σύμφωνα πάντως με τα όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής, η Michelle Yeoh γνωστή από την ταινία «Τίγρης και Δράκος» θα είναι κυβερνήτης ενός σκάφους που ονομάζεται Shenzhou κι όχι του γνωστού Discovery. Σύμφωνα με το inverse.com, «αυτό σημαίνει ότι αρχικά είναι κυβερνήτης του Shenzhou και αργότερα αναλαμβάνει τον έλεγχο του Discovery, όμως μπορεί επίσης εύκολα να σημαίνει και… οτιδήποτε άλλο».

«Ενδεχομένως το Shenzhou να καταδιώκει το Discovery σε όλη τη διάρκεια της σειράς ή σε λίγα επεισόδια», προσθέτει το site.

dfhsfhs4

Άλλο αμερικανικό site, το polygon.com, σημειώνει ότι η Yeoh δεν θα είναι ο κεντρικός χαρακτήρας της σειράς, καθώς ο εκτελεστικός παραγωγός Bryan Fuller είχε παλιότερα επιβεβαιώσει πως η σειρά θα εστίαζε σε μια γυναίκα υπολοχαγό και την ιστορία της, όμως το κάστινγκ για την επιλογή της δεν έχει ολοκληρωθεί.

Οι άλλοι δύο ηθοποιοί που θα εμφανίζονται στο «Star Trek: Discovery» θα είναι ο Anthony Rapp, ο οποίος θα υποδυθεί τον Lt. Stamets, έναν αστρομυκητολόγο του Starfleet, καθώς και ο Doug Jones. Ο τελευταίος θα αναλάβει το ρόλο του Lt. Saru, ο οποίος ανήκει σε ένα εξωγήινο είδος που δεν έχουμε δει ακόμα στο Star Trek. Αξιοσημείωτο ότι χαρακτήρας του Stamets θα είναι ο πρώτος γκέι χαρακτήρας στο σύμπαν της σειράς.

dfhsfhs5

Το «Star Trek: Discovery» θα τοποθετείται χρονικά μια δεκαετία πριν την εποχή του Captain Kirk και θα προβληθεί στη συνδρομητική streaming υπηρεσία του CBS το Μάιο του 2017, ενώ τα επεισόδια θα γίνονται διαθέσιμα στον υπόλοιπο κόσμο μέσω του Netflix, 24 ώρες μετά την αρχική προβολή.

dfhsfhs2 dfhsfhs3