Για έξι παραστάσεις θα εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής ο βενετός Ennio Marchetto ή αλλιώς Ennio, ο οποίος το 2003 είχε δώσει πέντε sold out παραστάσεις στα πλαίσια του 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Μουσικού Θεάτρου του Βόλου.

Πώς σ’ ελάχιστα δευτερόλεπτα η Βασίλισσα της Αγγλίας γίνεται ο τραγουδιστής Φρέντυ Μέρκιουρυ των Κουήν ή ο Πάπας γίνεται Φιντέλ Κάστρο; Πώς μπορεί ο γνωστός ράπερ Έμινεμ να τραγουδάει δίπλα στην Αφροδίτη της Μήλου ή πως γίνεται ο Φράνκ Σινάτρα να τραγουδάει ντουέτο με την Κάϊλι Μινόνγκ;

Κοστούμια, μάσκες και περούκες από χαρτί είναι το μοναδικό μέσο, μαζί με τη βοήθεια της μουσικής, που χρησιμοποιεί ο Μαρκέττο, το ζωντανό καρτούν,  για να δώσει μια πολύχρωμη παράσταση μ’ ένα ρεπερτόριο βασισμένο σε πάνω από εκατό παγκοσμίως γνωστούς χαρακτήρες.

Αστείρευτη φαντασία, δεξιοτεχνία, ταχυδακτυλουργική ταχύτητα και σπαρταριστό χιούμορ είναι η συνταγή για να «γραφτεί» αυτό το σόου που θυμίζει παιδικό βιβλίο, με τους χάρτινους ήρωες να ξεπετάγονται από κάθε σελίδα. Ήρωες του, ο Έλβις Πρίσλευ, η Λέντι Γκάγκα, η Μέριλιν Μονρόε, η Σερ, η Σελίν Ντιόν, οι διάσημοι τρεις τενόροι, ο Μπόι Τζόρτζ, η Μαντόνα, η Γκλόρια Γκέινορ αλλά και η Μαρία Κάλας, ο Βίνσεντ Βαν Γκόγκ, ακόμα και η Μόνα Λίζα!

Ο Marchetto έχει συμπράξει με πολλά από τα διάσημα αστέρια του τραγουδιού, όπως: Freddie Mercuri, Tina Turner, Prince, George Michael, Elton John, Bjork.

Παραστάσεις: Πέμπτη 10/11 στις 21.00, Παρασκευή 11/11 στις 21.00, Σάββατο 12/11 στις 18.00 και στις 21.00, Κυριακή 13/11 στις 18.00 και στις 21.00