Τη δική του απάντηση στη Γενική Γραμματεία Ισότητα έδωσε ο Tus μετά τη θύελλα αντιδράσεων που ξεσήκωσε το τραγούδι «Βουλγάρες». Ο γνωστός ράπερ, δημοσίευσε ένα βίντεο στο youtube μέσω του οποίου εξηγεί όπου απαντάει με αιχμηρό τρόπο σε όσους τον επέκριναν.

«Καλησπέρα, ο μόνος λόγος που κάνω αυτό το βιντεάκι είναι γιατί το τελευταίο μου κομμάτι με τίτλο “Βουλγάρες” έχει πάρει μεγάλη έκταση. Έχει παιχτεί σε όλα τα ελληνικά δελτία ειδήσεων, αλλά παίχτηκε και στη Βουλγαρία… Εκεί όμως το παρουσιάσανε ως ρατσιστικού περιεχομένου κομμάτι και όχι σεξιστικού περιεχομένου και θα ήθελα να αποκαταστήσω την αλήθεια και να πω πως εμείς λατρεύουμε τις γειτονικές χώρες. Δεν είμαστε ρατσιστές, ούτε εγώ ούτε η ομάδα μου ούτε η μουσική που εκπροσωπώ», λέει ο Tus.

»Από εκεί και πέρα όσον αφορά το θέμα της σωματεμπορίας θα ήθελα να πω ότι είναι κάτι που συμβαίνει, το ξέρουμε όλοι και εθελοτυφλούμε. Αμα σας πείραξε ότι βρέθηκε ένας άνθρωπος και το είπε είναι δικός σας πρόβλημα και όχι δικό μου. Κι αν νομίζετε ότι θα πτοηθούμε με το να μας κάνετε πόλεμο στα media, κάνετε μεγάλο λάθος. Στις 25 Αυγούστου έρχεται νέο cd με χειρότερες λέξεις, όπως όπλα, ναρκωτικά, πορνεία. Καληνύχτα», καταλήγει.

Δείτε το βίντεο: