Θα περίμενε κανείς πως μόνο και μόνο το χρυσό αγαλματίδιο, το Όσκαρ, αυτό κάθε αυτό, θα ήταν αρκετό για εκείνον που το κερδίζει.

Αλλά αλίμονο! Γνωρίζετε, ότι ο εκάστοτε κάτοχος ενός τέτοιου βραβείου, δεν αποχωρεί περιχαρής με το επιχρυσωμένο αγαλματίδιο από χαλκό και κασσίτερο, αλλά και μαζί με άλλα «μπιχλιμπίδια»- όπως ένα sex toy και μια θεραπεία ανόρθωσης στήθους, για τις γυναίκες, και ένα δεκαπενθήμερο ταξίδι στην Ιαπωνία.

Φέτος, το σετ δώρων, που προσφέρει η Distinctive Assets από το Λος Άντζελες, αξίζει κατά πολύ περισσότερο από όσο το προηγούμενο έτος – το 2015 η αξία του ήταν 124.000 δολάρια. Τα πιο ακριβά δώρα του πακέτου, είναι ένα 10ήμερο ταξίδι στο Ισραήλ (55.000 δολάρια) και το ταξίδι στην Ιαπωνία (45.000 δολάρια). Η προσφορά, περιλαμβάνει ενοικιάσεις αυτοκινήτων μάρκας Audi, αξίας 45.000 δολαρίων, εφ όρου ζωής προμήθεια με κρέμες περιποίησης Lizora αξίας 31.200 δολαρίων για τις γυναίκες, οι οποίες θα λάβουν και μια ανόρθωση στήθους.

Επιπλέον, οι θηλυκοί κάτοχοι του ύψους 34 εκατοστών και βάρους 4 κιλών αγαλματιδίου, θα λάβουν, μεταξύ άλλων, περιποίηση προσώπου με λέιζερ αξίας 5.530 δολαρίων – αλλά η περιποίηση δε τελειώνει εδώ μιας και λόγο έχουν και τα… οπίσθια. Κι αυτό γιατί ο νικητής θα λάβει ένα πολυτελές χαρτί υγείας Joseph’s Toiletries, αξίας 275 δολαρίων…