Στον χώρο του Ιδρύματος Μιχάλη Κακογιάννη και συγκεκριμένα στον τρίτο του όροφο από φέτος συναντάμε ένα ανανεωμένο και πολλά υποσχόμενο εστιατόριο. Το Clap the Restaurant. Γράφει η Νάντια Μασσαχού Νέο concept λοιπόν, εμπνευσμένο και υλοποιημένο από τον λάτρη της γαστρονομίας και ιδρυτή της Food Concept, Χρήστο Σοκόλη, ο οποίος με αφορμή την φιλοσοφία του ιδρύματος έστησε ένα γαστρονομικό προορισμό με… καλλιτεχνικές ανησυχίες.  Ο χώρος είναι απλός με οτιδήποτε επιτηδευμένο να απουσιάζει, ζεστός ως προς την αίσθηση που προκαλεί, ενώ η ηρεμία της ατμόσφαιρας προδιαθέτει για συζητήσεις διαρκείας. scotch-eggs Περνώντας στο «κυρίως θέμα», δηλαδή το μενού, αντιμετωπίζουμε μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. Ξεκινάμε από το ότι την επιμέλεια του έχει αναλάβει ο ταλαντούχος chef Μιχάλης Νουρλόγλου, συνθέτοντας έναν ολοκληρωμένο και to the point ορισμό του «comfort» και του «value for money». Τα πιάτα του καταλόγου φέρουν ονόματα  είτε διάσημων καλλιτεχνών υποδηλώνοντας ότι ήταν τα αγαπημένα τους, είτε ταινιών όπου τα συγκεκριμένα πιάτα πρωταγωνίστησαν.Τι θα απολαύσετε όμως εδώ;