Πρεμιέρα κάνει σήμερα στις σκοτεινές αίθουσες το εντυπωσιακό φινάλε της δημοφιλούς σειράς «The Hunger Games». Μαζί με αυτό, άλλα 4 φιλμ συμπληρώνουν τις κινηματογραφικές πρεμιέρες. Μεταξύ αυτών και η βραβευμένη στο φεστιβάλ Λονδίνου ελληνική ταινία της Αθηνάς Τσαγγάρη «Chevalier» και το θρίλερ του Στίβεν Σπίλμπεργκ «Η Γέφυρα των Κατασκόπων».

Δείτε αναλυτικά τις ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτήν την εβδομάδα καθώς και τα trailer τους…

«The Hunger Games: Η Επανάσταση – Μέρος 2ο»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Φράνσις Λόρενς με τους: Τζένιφερ Λόρενς, Τζος Χάτσερσον, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Λίαμ Χέμσγουορθ, Τζούλιαν Μουρ

Η νεαρή ηρωίδα με το τόξο, Κάτνις, συνεχίζει να αποτελεί σύμβολο προπαγάνδας για τους αντάρτες της Περιοχής 13 και στο δεύτερο μέρος της «Επανάστασης». Πόσο μάλλον τώρα, που η Αντίσταση πραγματοποιεί την τελική της αντεπίθεση, βρισκόμενη μια ανάσα μακριά από την πρωτεύουσα της Πάνεμ, Κάπιτολ. Η Κάτνις, μαζί με τον Γκέιλ, τον Πίτα και τον Φίνικ, ενσωματώνονται στην «Ομάδα 451», που αποτελεί μια celebrity εφεδρεία για τις δυνάμεις της Περιοχής 13. Παρ’ όλ’ αυτά, η θαρραλέα τοξοβόλος βρίσκει τον τρόπο να βρεθεί στη ζώνη πυρός.

«Η Γέφυρα των Κατασκόπων»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Στίβεν Σπίλμπεργκ με τους: Τομ Χανκς, Έιμι Ράιαν, Μαρκ Ράιλανς, Σεμπάστιαν Κοχ

Κατά τη διάρκεια του Ψυχρού Πολέμου, ένας Αμερικανός δικηγόρος στρατολογείται για να υπερασπιστεί έναν Σοβιετικό κατάσκοπο που συνελήφθη και κατόπιν για να διαπραγματευτεί την ανταλλαγή του με τον Φράνσις Γκάρι Πάουερς, πιλότο κατασκοπικού αεροπλάνου τον οποίο κρατούν οι Σοβιετικοί.

«Chevalier»

Eλληνική ταινία, σκηνοθεσία Αθηνά Ραχήλ Τσαγγαρη με τους: Μάκη Παπαδημητρίου, Σάκη Ρουβά, Γιώργο Κέντρο, Βαγγέλη Μουρίκη, Γιώργο Πυρπασόπουλο, Πάνο Κορώνη

Έξι άνδρες επιστρέφουν από μια εκδρομή για ψάρεμα με ένα πολυτελές σκάφος, όταν μια βλάβη τούς εγκλωβίζει κάπου στο Σαρωνικό. Για να σκοτώσουν την ώρα τους, ξεκινούν ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι με νικητή τον «καλύτερο γενικώς» και έπαθλο ένα δαχτυλίδι chevalier.

«Άσφαλτος»

Γαλλική ταινία, σκηνοθεσία Σαμουέλ Μπενσετρί με τους: Ιζαμπέλ Ιπέρ, Βαλέρια Μπρούνι Τεντέσκι, Μάικλ Πιτ

Σε μια εργατική πολυκατοικία στα προάστια του Παρισιού τρεις απροσδόκητες συναντήσεις θα φέρουν κοντά έξι μοναχικούς ανθρώπους.

«99 Σπίτια»

Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία Ραμίν Μπαχράνι με τους: Άντριου Γκάρφιλντ, Μάικλ Σάνον, Λόρα Ντερν

Απεγνωσμένος να βρει χρήματα για να συντηρήσει τη μητέρα του και το μικρό του γιο, αλλά και να επανακτήσει το σπίτι του που έχασε από τα χρέη, ο Ντένις Νας πιάνει δουλειά στον αδίστακτο μεσίτη που του έκανε έξωση.