Ως αθεράπευτα γλεντζές λαός, οι πίστες- μπουζούκια αποτελούν σταθερή αξία για όσους θέλουν να διασκεδάσουν με αυτόν τον τρόπο. Τα τελευταία χρόνια, μάλιστα, μερίδα του λέοντος κερδίζει και το live clubbing με πιο νεανικά και pop σχήματα να προσφέρουν έναν επιπλέον τρόπο διασκέδασης. Μεγάλα ονόματα δίνουν το παρών και αυτή τη σεζόν σε καθιερωμένα, πλέον, στέκια για να μας διασκεδάσουν με τα τραγούδια και τις επιτυχίες τους μέχρι πρωίας. Ξεχωρίσαμε 5 από αυτά, το καθένα για τη δική του φιλοσοφία.

4711

4711_newsbeastΤο 4711 μετακόμισε στο πρώην κτήριο του Palais Royale, στο Μαρούσι, και εγκαινιάζει τη χειμερινή σεζόν σήμερα! Τα ηνία για ακόμη μία χρονιά έχει αναλάβει ο Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος παραδίδει μαθήματα αυθεντικής ελληνικής διασκέδασης. Μάθε ποιοι θα πλαισιώνουν το Διονύση Σχοινά στο 4711 εδώ.

ACRO

acro_newsbeastΤο ACRO στην Ιερά Οδό και αυτό το χειμώνα μας υποδέχεται με οικοδεσπότη τον τραγουδιστή Γιώργο Σαμπάνη. Φέτος, ωστόσο, στο πλευρό του εκτός από την Τάμτα συναντάμε και την Ευρυδίκη. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμά τους εδώ.

Teatro Music Hall

teatro_newsbeastΌταν πρόκειται για ελληνική διασκέδαση πίστας, τότε ο νους άμεσα πηγαίνει στο Teatro Music Hall, Τα ηνία του σχήματος από τις 23 Οκτωβρίου 2015 κρατάει η Πάολα, παρουσιάζοντας ένα 100% λαϊκό πρόγραμμα. Δες εδώ ποιοι θα βρίσκονται στο πλευρό της Πάολα.

Posidonio

posidonio_kentriki_newsbeastΑπό τις πιο ιστορικές πίστες της παραλιακής, το Posidonio από το 1991 όποτε και πρωτολειτούργησε χαρακτηρίζεται «ναός της διασκέδασης» και όχι άδικα. Ο Γιάννης Πλούταρχος συναντάται στην πίστα του για να μας χαρίσει χειμωνιάτικες βραδιές. Μπες εδώ για να δεις ποιοι άλλοι θα τραγουδούν στο Posidonio.

Gotham City Stage

gotham_newsbeastΣυνδυάζοντας το clubbing με τα live stages, το Gotham City Stage προστέθηκε στη νυχτερινή ζωή της Αθήνας για να κάνει τα βράδια σας ακόμη πιο ενδιαφέροντα. Ο Λευτέρης Πανταζής και ο Νίνο αναλαμβάνουν να σας προσφέρουν βράδια που θα σας μείνουν αξέχαστα. Δες εδώ ποια ταλαντούχα τραγουδίστρια θα βρίσκεται μαζί τους.

  • Δείτε περισσότερες προτάσεις για τα νέα σχήματα της πόλης εδώ.