Τα κινηματογραφικά νέα είναι κάτι παραπάνω από σπουδαία, καθώς το πολυαναμενόμενο sequel της ταινίας «Μία Νύχτα στο Μουσείο» έρχεται στη μικρή οθόνη και μάλιστα σε πρώτη πανελλήνια τηλεοπτική προβολή!

Στις 27 Σεπτεμβρίου λοιπόν όλα τα βλέμματα καρφωμένα στα κανάλια Novacinema για να απολαύσουμε τις νέες περιπέτειες του πάντοτε ιδιαίτερου Μπεν Στίλερ στο τρίτο και τελευταίο μέρος της ανεπανάληπτης τριλογίας.

Ο νυχτοφύλακας Λάρι παίρνει παραμάσχαλα τα ζωντανά εκθέματα του Αμερικανικού Μουσείου Φυσικής Ιστορίας και επιδίδονται σε ένα αξέχαστο -για τον θεατή, σίγουρα!- ταξίδι, χαρίζοντάς μας γενναίες δόσεις διασκέδασης και γέλιου. Ο λόγος είναι επιτακτικός: η μαγική δύναμη που κρατά στη ζωή τα εκθέματα φαίνεται να χάνεται και ο ονειροπόλος Λάρι οφείλει να βρει τη λύση, πάντα με τις απαραίτητες δόσεις σουρεαλιστικού χιούμορ της νέας του παρέας.

tofgroosffmmvves1

Το «Μια Νύχτα στο Μουσείο: Το Μυστικό του Φαραώ» λατρεύτηκε από το παγκόσμιο κοινό, κάτι που φαίνεται εξάλλου και από την εισπρακτική του πορεία στο box office της προηγούμενης σεζόν, καθώς συγκέντρωσε περισσότερα από 360 εκατ. δολάρια. Η ταινία είναι αφιερωμένη τόσο στον Robin Williams όσο και τον Mickey Rooney, που έφυγαν αμφότεροι από τη ζωή λίγους μήνες μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της ταινίας.

tofgroosffmmvves2

Tα κανάλια Novacinema προβάλλουν πρώτα τις πιο δημοφιλείς και πρόσφατες οικογενειακές ταινίες λίγο μετά τις κινηματογραφικές αίθουσες και έναν χρόνο πριν από την προβολή τους σε οποιοδήποτε άλλο τηλεοπτικό κανάλι. Και σαν να μη φτάνει αυτό, μας δίνουν τη δυνατότητα με τον αποκωδικοποιητή NovaBox+ να δημιουργήσουμε το προσωπικό μας video club: γράφεις όλες τις ταινίες που αγαπάς και απολαμβάνεις κατόπιν την κινηματογραφική μαγεία με όλη σου την οικογένεια!

tofgroosffmmvves3

Αν θέλετε να απολαμβάνετε οικογενειακές κινηματογραφικές στιγμές στην τηλεόρασή σας σε πρώτη μάλιστα τηλεοπτική προβολή και να φτιάξετε και τη δική σας συλλογή ταινιών, τα κανάλια Novacinema είναι η λύση…