Ελληνικό καλοκαίρι για την ΚΡΙ ΚΡΙ, μεταξύ άλλων, σημαίνει: θάλασσα, beach parties, διασκέδαση, μουσική, δυνατά vibes και φυσικά frozen yogurt φράουλα και ροδάκινο.

Για αρχή, η ΚΡΙ ΚΡΙ, δρόσισε τους Onirama στο νέο τους video clip «Oλα εσύ μου τα ‘μαθες» by Alex Leon. Η φλεγόμενη κορώνα του πιο δυναμικού συγκροτήματος, η μουσική σε εξωτικούς ρυθμούς, οι ερωτικοί στίχοι και τα απολαυστικά frozen yogurt φράουλα και ροδάνικο της ΚΡΙ ΚΡΙ συνθέτουν το απόλυτα καλοκαιρινό σκηνικό σε ένα ρομαντικό beach party!

Η καλοκαιρινή επιτυχία που ξεσηκώνει μιλάει για τους καλοκαιρινούς έρωτες που βιώνονται έντονα και προκαλούν δυνατά συναισθήματα.

Απολαύστε το νέο video clip παρακάτω…

Αποκορύφωση του μουσικού καλοκαιριού της ΚΡΙ ΚΡΙ ήταν το κορυφαίο συναυλιακό γεγονός, το «Ρυθμός 949 All Star Concert by ΚΡΙ ΚΡΙ» που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 22 Ιουλίου.

Περισσότερα από 23 αστέρια της ελληνικής μουσικής σκηνής, χάρισαν στους χιλιάδες κόσμου τα πιο απολαυστικά live της χρονιάς!

Από νωρίς το απόγευμα οι μουσικοί παραγωγοί του Ρυθμού 949, Δημήτρης Ουγγαρέζος και Κατερίνα Ζαρίφη, αναμετέδιδαν το «ρυθμό» της συναυλίας. Demy, Ginno, MEΛISSES, OtherView, Playmen, REC, Stan, Vegas, Γιώργος Παπαδόπουλος, Ελένη Φουρέιρα, Ηλίας Βρεττός, Κατερίνα Στικούδη, Kώστας Αγέρης, Μηδενιστής, Νικηφόρος, Στέλιος Λεγάκης και η εκρηκτική Lariss η οποία ερμήνευσε το ραδιοφωνικό της hit Dale Papi.

Highlight της βραδιάς ήταν το special ΚΡΙ ΚΡΙ Αct από το πιο δυναμικό συγκρότημα, Onirama, οι οποίοι ξεσήκωσαν το κοινό σε μια εμφάνιση έκπληξη με μία πολυμελή ομάδα από performers με κρουστά, πνευστά και κρητική λύρα.

Στο πλαίσιο του εντυπωσιακού act παρουσιάστηκε σε πρώτη πανελλήνια μετάδοση το νέο video clip του συγκροτήματος με τίτλο: «Όλα εσύ μου τα ‘μαθες» powered by ΚΡΙ ΚΡΙ, καλώντας το κοινό να ανέβει στη σκηνή και να χορέψει στους ρυθμούς της ρούμπας, δίνοντας μια εξωτική νότα στην πιο δροσιστική συναυλία του καλοκαιριού.

Όλοι οι καλλιτέχνες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και πέρασαν το δικό τους μήνυμα, ενισχύοντας έτσι αποφασιστικά το KΕΘΕΑ-ΣΤΡΟΦΗ, καθώς μέρος των εσόδων της συναυλίας θα διατεθεί για την υποστήριξη του πολύ σημαντικού έργου του.

Το πιο δυναμικό μουσικό καλοκαίρι παρέα με τα απολαυστικά frozen yogurt της ΚΡΙ ΚΡΙ έχει ήδη αρχίσει και τα κίτρινα ψυγεία σε κάθε γωνιά της χώρας περιμένουν τους φανατικούς της αυθεντικής ελληνικής γεύσης!

Concert16
Οι ONIRAMA, κατά την διάρκεια του video clip, «Όλα εσύ μου τα έμαθες»
Concert17
ONIRAMA και ΚΡΙ ΚΡΙ, συνδυάζονται για ένα απολαυστικό, μουσικό καλοκαίρι
Concert1
Πανοραμική άποψη από το μοναδικό special ΚΡΙ ΚΡΙ act by ONIRAMA
Concert2
Εντυπωσιακό στιγμιότυπο με μέλη της ομάδας κρουστών στο special ΚΡΙ ΚΡΙ act by ONIRAMA, οι οποίοι έκλεψαν τις εντυπώσεις
Concert3
Χιλιάδες κόσμου χορεύουν στους ρυθμούς των ONIRAMA
Concert4
Ο frontman των ONIRAMA, Θοδωρής Μαραντίνης
Concert5
Οι ONIRAMA, με τον πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της ΚΡΙ ΚΡΙ, Παναγιώτη Τσινάβο και την Brand Manager Παγωτού, Νατάσα Τσινάβου
Concert6
Ο Ηλία Βρεττός
Concert7
H Κατερίνα Στικούδη
Concert8
Ο STAN
Concert9
Η Ελένη Φουρέϊρα
Concert10
Η εκρηκτική Lariss
Concert11
O Νικηφόρος
Concert12
H Μαντώ Γαστεράτου & οι Otherview
Concert13
O Γιώργος Παπαδόπουλος
Concert14
Οι REC
Concert15
Οι Vegas