Καλά νέα για τα εκατομμύρια των φανατικών θαυμαστών του μικρού μάγου, Χάρι Πότερ, καθώς όπως φαίνεται η μαγεία του θα συνεχιστεί.

Η συγγραφές της πολύ επιτυχημένης σειράς βιβλίων επιβεβαίωσε ότι η ιστορία του μικρού μάγου «που δεν έχει ακόμα ειπωθεί» θα αναβιώσει το 2016.

Ο Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί θα είναι μία νέα ιστορία και, παρότι δεν έχουν αποκαλυφθεί πολλές λεπτομέρειες, η συγγραφέας του βιβλίου επέμεινε ότι δε θα είναι από την αρχή της ιστορίας του μικρού μάγου.

Όπως έγραψε στο twitter, «σήμερα είναι μία ξεχωριστή μέρα για δύο λόγους. Πρώτον, ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος δημοσιεύτηκε στη Μεγάλη Βρετανία πριν από 18 χρόνια!».

Και πρόσθεσε: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που επιβεβαιώνω ένα νέο έργο που θα λέγεται ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί, που θα κάνει πρεμιέρα στο Λονδίνο την επόμενη χρονιά. Θα λέει μία νέα ιστορία, που είναι το αποτέλεσμα μίας συνεργασίας μεταξύ του συγγραφέα, Τζακ Θορν, του σκηνοθέτη, Τζον Τίφανι, και εμού».

Η J.K.Rowlings πρόσθεσε ότι δε θέλει να πει πολλά για κάτι που ξέρει καλά ότι θα είναι ένα πραγματικό δώρο για τους θαυμαστές. Ωστόσο, διευκρινίζει ότι δεν πρόκειται για την αρχή της ιστορίας του νεαρού μάγου.

Φυσικά, πρόκεται για μία πολύ καλή είδηση για τους θαυμαστές του Χάρι Πότερ και η συγγραφέας, που διέψευσε τις φήμες για μιούζικαλ, λέει ότι το καλύτερο μέσο για τις νέες περιπέτειες είναι το θέατρο.

Και συνεχίζει: Για να απαντήσω στην αναπόφευκτη ερώτηση «γιατί το Καταραμένο παιδί δεν είναι ένα καινούργιο μυθιστόρημα», όταν οι θαυμαστές δουν το έργο θα καταλάβουν.

Είχα αμέτρητες προσφορές, λέει, να συνεχίσω την ιστορία του Χάρι Πότερ όλα αυτά τα χρόνια και προσθέτει ότι η χαρά της είναι τεράστια που ετοιμάζεται να μοιραστεί με όλους τη νέα περιπέτεια του μικρού μάγου.