Το newsbeast.gr μεταδίδει αποκλειστικά το τραγούδι του νικητή του «X-Factor», Χάρη Αντωνίου, με τίτλο «Στον κόσμο μου εγώ».

Πρόκειται για το πρώτο του digital single «Στον κόσμο μου εγώ» σε μουσική Nalle Ahlstedt & Matt Rock και τους στίχους υπογράφει ο Νίκος Μωραΐτης ένας από τους σημαντικότερους στιχουργούς της γενιάς του.

Με όπλο τη φωνή του ο Χάρης Αντωνίου καταφέρνει να μας ταξιδεύει… στον «κόσμο του».

Άλλωστε όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος στο παρελθόν «επιτυχία για μένα είναι να καταφέρνω μέσα απ’ τη μουσική μου να κάνω τους ανθρώπους να νοιώθουν αισθήματα χαράς ή λύπης – έστω και για μια στιγμή- μιας και πλέον το άγχος και η ρουτίνα δεν το επιτρέπουν…».

Ακούστε το τραγούδι

Από μικρή ηλικία ο Χάρης Αντωνίου ήξερε πως η μουσική θα έπαιζε καθοριστικό ρόλο στη ζωή του! Από την ηλικία των έξι χρονών ξεκίνησε να μαθαίνει σαξόφωνο σε διάφορες φιλαρμονικές, φτάνοντας στο επίπεδο, δέκα χρόνια αργότερα να μπορεί να δουλεύει επαγγελματικά ως σαξοφωνίστας.

Δουλεύοντας στην εφηβεία του ως τραγουδιστής, σαξοφωνίστας, αλλά ακόμη και ως μπάρμαν κατάφερνε να κερδίζει όλο και περισσότερο τις εντυπώσεις τόσο για τις μουσικές και φωνητικές του ικανότητες.

Κατά την διάρκεια της θητείας του στην εθνική φρουρά, υπηρετεί στην Σ.Μ.Ε.Φ (Στρατιωτική Μουσική Εθνικής Φρουράς), ενώ παράλληλα δηλώνει συμμετοχή και στο X-factor2. Φτάνει στην τελική εικοσάδα, αλλά δεν περνάει στη τελική φάση. Αυτό πεισμώνει ακόμη περισσότερο τον Χάρη και καταλαβαίνοντας τους λόγους που δεν πέρασε, αποφασίζει να δουλέψει σκληρά…

Το 2009, σχηματίζει με τους φίλους του από την Σ.Μ.Ε.Φ το συγκρότημα 189. 189 ήταν και οι μέρες που τους απέμεναν για να απολυθούν από την πρώτη τους εμφάνιση ως συγκρότημα! Το συγκρότημα σιγά-σιγά απέκτησε πιστό κοινό και οι εμφανίσεις γίνονταν όλο και περισσότερες στις πιο αξιόλογες μουσικές σκηνές της Κύπρου…

Το καλοκαίρι αμέσως μετά την αποστράτευση του, ο Χάρης αποφασίζει να ακολουθήσει το όνειρο του και ξαναδοκιμάζει τη τύχη του στο X-factor3 ! Καταφέρνοντας αυτή τη φορά να πάρει το εισιτήριο στους δεκαέξι καλύτερους, αποφασίζει να αφήσει πίσω τη θέση που είχε πάρει σε πανεπιστήμιο στην Αγγλία για μουσικές σπουδές και media engineering.

Απ’ το πρώτο live, ο Χάρης κερδίζει τις εντυπώσεις και το ενδιαφέρον του κοινού. Καθώς περνούσαν οι βδομάδες ο Χάρης αποκτούσε όλο και περισσότερο κοινό όχι μόνο για τις ικανότητες του στο τραγούδι αλλά κυρίως για το ήθος και τον χαρακτήρα του.

Με την αγάπη και την υποστήριξη του κόσμου ο Χάρης φτάνει μέχρι το τέλος του παιχνιδιού και κερδίζει τον τίτλο του X-Factor 3 μαζί με το δισκογραφικό συμβόλαιο με τη Sony Music.