Ένας ξεχωριστός αγώνας ανθρωπιάς, αλληλεγγύης και αγάπης, ανάμεσα σε μικτή ομάδα του Δήμου Διονύσου και την ομάδα των βετεράνων του Ολυμπιακού, πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Στεφάνου, με πρωτοβουλία του Δήμου Διονύσου μέσω του Οργανισμού Νεολαίας, Άθλησης και Πολιτισμού «Ο ΘΕΣΠΙΣ».

Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του διεθνή ποδοσφαιριστή, Παύλου Γρηγοριάδη, και τα έσοδά του διατέθηκαν για την ενίσχυση του Ιδρύματος Κωφών και Βαρήκοων Δροσιάς και του Κέντρου Αποκατάστασης Δυσπροσάρμοστων Ατόμων «ΔΑΜΑΡΙΣ» Άνοιξης.

Για την ιστορία, οι βετεράνοι του Ολυμπιακού, με τα χρώματα των οποίων αγωνίστηκαν οι Κελεσίδης, Γκαϊτατζής, Βαμβακούλας, Ιωαννίδης, Αρζένης, Κοκολάκης, Μπονόβας, Τσιαντάκης, Καρασαββίδης, Κοβάσεβιτς, Σταυρόπουλος, Καλύκας, Μεργιόλης, Δαμιανίδης, Μπαρμπαρής, Ρούσσος, Κουμαριάς, Βέλλιος και Μουκέας, επικράτησαν με σκορ 4-3.

Στο γήπεδο παραβρέθηκαν επίσης οι Καραπατής, Καραταΐδης, Σ. Γκαβέζος, Καραβίτης, Μπέσης, Αγγελής, Τσατσαρίδης, Ν. Σιδέρης, Ρωσίδης και Δαρίβας.

Στο περιθώριο του αγώνα τιμήθηκαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο και την κατάκτηση του 39ου πρωταθλήματος από την ομάδα του Πειραιά, ο σύνδεσμος βετεράνων του Ολυμπιακού για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά και το τεράστιο κοινωνικό του έργο, ο Σύλλογος Ολυμπιονικών Ελλάδας για την προσφορά του στον ελληνικό Αθλητισμό (την πλακέτα παρέλαβε ο πρόεδρος του Συλλόγου και «χρυσός» Ολυμπιονίκης της Αθήνας στην ενόργανη γυμναστική, Δημοσθένης Ταμπάκος) και η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών για τις παγκόσμιες επιτυχίες της (την πλακέτα παρέλαβε ο αντιπρόεδρος της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος, Γιώργος Κατσαρός).