Το πρόγραμμα αλληλεγγύης «Φροντίζω» εγκαινίασε ο δήμος Ιλίου με την έναρξη λειτουργίας κοινωνικής τράπεζας τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης.

«Στα χέρια μας η ζωή» είναι το μήνυμα του προγράμματος που γίνεται σε συνεργασία με το «Χαμόγελο του Παιδιού», με στόχο τη δημιουργία ενός ακόμη πυρήνα αγάπης και κοινωνικής προσφοράς στο Ίλιον.

Ο δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος κάλεσε τη Δευτέρα όλους τους παρευρισκομένους να στηρίξουν αυτή την προσφορά αγάπης, που θα προσφέρει ανάσα σε οικογένειες που έχουν πραγματικά ανάγκη.

Πλήθος κοινωνικών, πολιτιστικών και άλλων φορέων, ανάμεσά τους ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Ιλίου, σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων, μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, πρόεδροι των ΚΑΠΗ, των πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων, καθώς και άλλοι ευαισθητοποιημένοι πολίτες, συμμετείχαν σε μια γόνιμη συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων, καταθέτοντας τις ανησυχίες και τις προτάσεις τους, ενώ όλοι συμφώνησαν ότι τέτοιες προσπάθειες δεν θα πρέπει να πηγάζουν από αισθήματα οίκτου, αλλά να στηρίζονται στο αυτονόητο: τη διατήρηση της ανθρώπινης αξιοπρέπειας.