Η «ΕΔΡΑ» ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με εθελοντές για το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα «Στο βάθος…ΚΗΠΟΣ!», που υλοποιεί για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνη Τρίτσης».

Η γνωριμία των παιδιών με τα λαχανικά και την καλλιέργειά τους, τα αρωματικά φυτά και οι χρήσεις τους, τα καρποφόρα δέντρα, η βιολογική καλλιέργεια, η φυσική καλλιέργεια είναι μερικά από τα θέματα των δραστηριοτήτων που αναπτύσσει το πρόγραμμα «Στο Βάθος …ΚΗΠΟΣ!». Η προσέγγιση των θεμάτων γίνεται μέσα από τα μονοπάτια της δημιουργικής έκφρασης και του βιωματικού παιχνιδιού, δίνοντας στα παιδιά τη δυνατότητα να αναπτύξουν περιβαλλοντικές ευαισθησίες, ομαδικές ικανότητες και προσωπικές δεξιότητες.

Οι εθελοντές θα εργαστούν στο πρόγραμμα ευαισθητοποίησης των παιδιών σε θέματα περιβάλλοντος, καθώς και για την συντήρηση/καλλιέργεια του «Λαχανόκηπου» στην περιφραγμένη έκταση που έχει παραχωρηθεί στον φορέα για το πρόγραμμα.

Για συμμετοχή στο πρόγραμμα επικοινωνήστε στο email: [email protected](Υπόψη κας. Αθηνά Αντύπα).

Τα περιβαλλοντικά Προγράμματα υλοποιούνται μέσω της Παιδικής Πολιτιστικής Λέσχης «ΕΚΦΡΑΣΗ» στο Δήμο Ιλίου και την υποστήριξη του Οργανισμού Διοίκησης και Διαχείρισης Πάρκου Αντώνη Τρίτση.

Σχετικά με την «ΕΔΡΑ»: www.edra-coop.gr