Ακολουθώντας το παιδί και το κουδουνάκι, οι μικροί θεατρόφιλοι που θα βρεθούν το Σάββατο και κάθε Σάββατο στις «Μορφές Έκφρασης»  θα συναντήσουν το τσεκούρι, τη φωτιά, το νερό, το βόδι, τον ποντικό και το γάτο σε ένα μουσικό ταξίδι.

Μια φορά και έναν καιρό ένα παιδί κρέμασε το κουδουνάκι του στα κλαδιά ενός δέντρου για να κοιμηθεί. Όταν ξύπνησε, το δέντρο είχε ψηλώσει και ήταν αδύνατο για το παιδί να το φτάσει, για να πάρει πίσω το κουδουνάκι του. Έτρεξε λοιπόν να ζητήσει βοήθεια! Το τσεκούρι, η φωτιά, το νερό, το βόδι, το ποντίκι και ο γάτος θα μπλεχτούν όλοι μαζί σε μία περιπέτεια! Και… ποιος ξέρει; Θα τα καταφέρει άραγε το παιδί να πάρει πίσω το κουδουνάκι του;

Βασισμένο στο ομώνυμο λαϊκό παραμύθι, σε διασκευή και σκηνοθεσία Άννας- Σεβαστής Τζίμα, «Το παιδί και το κουδουνάκι» είναι μια δραματοποιημένη αφήγηση παραμυθιού, με έντονη βιωματική συμμετοχή των παιδιών. Στην παράσταση συμμετέχουν 2 ηθοποιοί- μουσικοί, οι οποίοι αφηγούνται, παίζουν θεατρικά τους ρόλους αλλά και τη μουσική της παράστασης. Τα όργανα που χρησιμοποιούνται είναι: κιθάρα, φλογέρα, καμπανάκια, ντέφι, κουδουνάκια, ξύλο βροχής, φυσαρμόνικα και sea-drum.

Βασισμένο στη λαϊκή σοφία διδάσκει με απλό αλλά ουσιαστικό τρόπο τη σπουδαιότητα του να βοηθάμε τον πλησίον μας και τη δυνατότητα να πετυχαίνουμε τους στόχους μας, όσο διαφορετικοί κι αν δείχνουμε, αν όλοι μαζί είμαστε ενωμένοι.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Διασκευή κειμένου- Σκηνοθεσία: Άννα- Σεβαστή Τζίμα
Σκηνογραφία – Ενδυματολογία: Άννα- Σεβαστή Τζίμα, Βάγια Νικολακοπούλου
Μουσική: Άννα- Σεβαστή Τζίμα, Αθανασία Νικολακοπούλου

ΠΑΙΖΟΥΝ:

Άννα- Σεβαστή Τζίμα, Αθανασία Νικολακοπούλου

Για κρατήσεις τηλεφωνήστε στο: 210 3464903, 210 3464002
Εισιτήριο: 7 €
Κάθε Σάββατο στις 18.00