Tο Greekguide.com & το Νewsbeast.gr σε συνεργασία με την Strada Films διοργανώνουν μεγάλο διαγωνισμό με δώρo 5 διπλές προσκλήσεις για την ταινία «Με την πρώτη ματιά», που κυκλοφορεί στις 28 Μαΐου, στον κινηματογράφο Αθηναία (Χάρητος 50, Κολωνάκι, στάση Μετρό Ευαγγελισμός) για την Τετάρτη 3 Ιουνίου, στις 20:45.

Λίγα λόγια για την πλοκή: Ο Λεονάρντο είναι ένας τυφλός έφηβος που έχει απηυδήσει με την υπερπροστατευτική μητέρα του και τους νταήδες του σχολείου. Αναζητώντας την ανεξαρτησία του, αποφασίζει να σπουδάσει στο εξωτερικό, προς απογοήτευση της καλύτερής του φίλης, Τζιοβάνα. Όταν για τις ανάγκες μιας σχολικής εργασίας γνωρίζεται καλύτερα με τον Γκαμπριέλ, το καινούργιο παιδί της πόλης, νέα συναισθήματα ανθίζουν και τον κάνουν να αναθεωρήσει τα σχέδιά του. Εντωμεταξύ, η Τζιοβάνα αρχίζει να ζηλεύει αυτή τη νέα φιλία και σύντομα εντάσεις ξεσπούν μεταξύ εκείνης και του Λεονάρντο.

Για την ταινία: Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Βραζιλιάνου Ντανιέλ Ριμπέιρο έκανε ελληνική πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, όπου και απέσπασε το Βραβείου Κοινού. Μια ανθρώπινη και τρυφερή ιστορία ενηλικίωσης, για τη φιλία, τη σεξουαλική αφύπνιση και τη νεανική αγάπη. Το Με την Πρώτη Ματιά προέκυψε από τη μικρού μήκους ταινία, Σήμερα Θέλω να Γυρίσω Μόνος (Eu Não Quero Voltar Sozinho), του ίδιου σκηνοθέτη.

Στοιχεία της ταινίας

Σκηνοθεσία: Daniel Ribeiro
Σενάριο: Daniel Ribeiro
Παίζουν: Ghilherme Lobo, Fabio Audi, Tess Amorim
Διάρκεια: 96 λεπτά
Χώρα: Βραζιλία


Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό πατήστε Like στην σελίδα του GreekGuide.com

Έναρξη: 29/05/2015
Λήξη: 02/06/2015
Νικητές : 5
Δώρο: 5 διπλές προσκλήσεις για την ταινία «Με την πρώτη ματιά»

Οι νικητές
ΧΑΡΗΣ ΧΙΟΝΗΣ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΜΑΛΟΥΚΟΣ
ΝΤΟΜΙΝΑ ΠΑΣΠΑΛΑ
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΡΔΟΥΝΗΣ
ΚΑΡΝΑΒΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ