Το newsbeast.gr και η Village διοργανώνουν μεγάλο διαγωνισμό με δώρo 50 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας «Από Έρωτα»  στα Village Cinemas στο Village Shopping And More… στου Ρέντη , την Τρίτη 25/11/2014 και ώρα 20.00 στην αίθουσα 4.

Στη δεύτερη κινηματογραφική του δουλειά, ο Θοδωρής Αθερίδης, μεταφέρει στη μεγάλη οθόνη το ομώνυμο θεατρικό έργο. Σε όσους περιμένουν μια ρομαντική κλισέ ιστορία απλά ενός έρωτα, ο Θοδωρής Αθερίδης δίνει μια ιστορία με βάθος, που διαβάζεται σε πολλά επίπεδα και γεμίζει τον θεατή ερωτήματα, γέλιο, συγκίνηση και συναισθήματα.

Από έρωτα επιλέγουμε τα σημαντικά στη ζωή, και μέσα από έρωτα τελικά βλέπουμε τον κόσμο και ορίζουμε τις αλήθειες, τις αξίες, τους ανθρώπους και τα όνειρά μας.

Η υπόθεση

Ο Αντώνης Γκαλιμάνης (Θοδωρής Αθερίδης) είναι πυροσβέστης και ζει στον Πειραιά. Η ιστορία ξεκινά δυο ημέρες πριν από τον επικείμενο γάμο του με τη νοσηλεύτρια Νατάσα (Παναγιώτα Βλαντή), όταν αιφνιδιαστικά θα τον επισκεφτεί στο σπίτι του η Άννα (Σμαράγδα Καρύδη), μια δημοσιογράφος με την οποία διατηρούσε σχέση παλαιότερα. Από τη συνάντηση αυτή θα αντιληφθούμε το ζωντανό ακόμα έρωτα ανάμεσά τους. Ο Αντώνης δεν θα ματαιώσει τον γάμο του με την Νατάσα παρότι η Άννα νιώθει έντονη την επιθυμία της επανασύνδεσης. Τα πράγματα θα περιπλεχθούν ακόμα περισσότερο όταν θα ξεκινήσει η «διπλή ζωή» του Αντώνη μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Τι θα συμβεί όταν η Άννα θα συνυπάρχει με την Νατάσα όχι μόνο όταν η Νατάσα θα λείπει, αλλά κι όταν αυτή είναι μπροστά;

Η ιστορία, βασισμένη στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Θοδωρή Αθερίδη, έχει μεταφερθεί σε ένα πλούσιο κινηματογραφικό παζλ χαρακτήρων και καταστάσεων. Στόχος του Αθερίδη ήταν να «ξεδιπλώσει» την ιστορία σε μια εμπειρία που απορροφά και παρασέρνει το θεατή σε ένα ταξίδι γεμάτο συναισθήματα που τον προτρέπουν να αναζητήσει και τις δικές του αλήθειες. Η αφήγηση γίνεται σε δύο χρόνους, της μνήμης και του παρόντος, ενώ η ιστορία έχει εμπλουτιστεί με χαρακτήρες, τοποθεσίες και γεγονότα που δίνουν στην ταινία επιπλέον δυναμική και κρατάνε αμείωτη την περιέργεια και το ενδιαφέρον. Η συνεχής δράση περνάει από το γέλιο στη συγκίνηση, από την αποκάλυψη στην αναζήτηση της αλήθειας, υποκειμενικής και αντικειμενικής.

Δείτε το trailer της ταινίας και λάβετε μέρος στο διαγωνισμό για να κερδίσετε μία από τις 50 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα. Οι νικητές θα παραλάβουν την πρόσκληση έξω από την αίθουσα το βράδυ της προβολής.

1.Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό πατήστε
    το κουμπί Like που βρίσκεται από κάτω
2. Πατήστε το κουμπί Share που βρίσκεται απο κάτω για
    να μάθουν οι φίλοι σας στο facebook για τον διαγωνισμό
0

​Έναρξη: 19/11/2014
Λήξη: 24/11/2014
Νικητές : 50
Δώρο:  50 διπλές προσκλήσεις για την πρεμιέρα της ταινίας “Από Έρωτα” στα Village Cinemas στο Village Shopping And More… στου Ρέντη στις 20:00 στην αίθουσα 4

Οι νικητές του διαγωνισμού
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΑΝΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΒΙΤΑΛΑΚΗ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ-ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΙΖΟΥ
ΑΣΩΜΑΤΟΣ ΣΥΜΕΩΝ
ΜΑΡΙΑ ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΡΑΠΤΗ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΦΟΥΚΑΣ
ΤΣΟΥΜΑΝΗ ΕΥΘΑΛΙΑ
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΙΜΠΙΜΠΑΚΗΣ
ΟΛΓΑ ΑΥΓΕΡΟΥ
ΣΦΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΛΕΝΗ ΠΑΠΑΔΟΥΡΗ
ΤΣΑΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΑΛΙΝΑ ΜΠΑΧΡΑΜΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΣΗ
ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ
ΑΝΔΡΙΩΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΡΑΤΣΙΑΣ
ΚΟΥΤΣΟΜΙΧΑΛΗ-ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΑΥΛΙΝΑ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
ΚΑΡΑΜΠΕΤΣΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΑΥΛΙΟΓΛΟΥ
ΠΩΛΙΝΑ ΜΠΙΒΟΛΑΡΗ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΜΟΥΖΗΣ
ΤΟΥΡΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
ΜΑΡΙΑ ΚΑΠΡΙΤΣΟΥ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΛΑΠΟΘΑΚΗ
ΓΙΑΛΑΜΠΟΥΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΗ
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΟΥΔΗ
ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΓΕΛΑΔΑΡΗΣ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΠΟΥΛΥΜΕΝΑΚΟΣ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΜΟΤΣΕΝΙΓΟΥ
ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΛΙΩΡΑΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΧΟΥΛΙΑΡΑ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΥΡΕΜΕΝΤΖΑΣ
ΜΠΑΤΑΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΦΡΑΣΣΑΡΗ
ΤΣΑΓΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ-ΕΥΘΥΜΙΟΣ
ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΤΖΙΟΥΒΑ
ΜΑΝΔΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΑΔΙΑ
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΙΡΑΚΤΑΡΗΣ
ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΤΟΥΧΕΑ
ΕΛΕΝΑ ΡΑΒΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΤΡΑΝΟΥΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΛΛΑΣ